Újévi fogadalmakA horoszkóp szerint ezt fogadd meg 2020-ra!Kos: „2020-ban egy konkrét célra fordítom az összes energiámat és kreativitásomat.”

A sok lehetőség nem azt jelenti, hogy mindegyikre le kell csapnod. Fogadd meg, hogy jövőre egyszerre csak egy feladatra koncentrálsz, abba fekteted minden erődet, mert akkor lépésről lépésre haladva mindent elérhetsz, amire vágysz.

Bika: „2020-ban megpróbálom felfedezni az ismeretlent!”

Nagyon kényelmes és biztonságos helynek érzed a komfortzónádat, ám el fog jönni az a pillanat, amikor muszáj lesz kimozdulnod belőle. 2020-ban élj azokkal az alkalmakkal, amikor felfedezheted az ismeretlent, új tapasztalatokkal gazdagodhatsz és sikert arathatsz!

Ikrek: „2020-ban minimum egy feladatot befejezek, amit elkezdtem.”

Külön tehetséged van arra, hogy félbehagyd az elkezdett dolgaidat. 2020-ban hasznodra fog válni, ha lesz lehetőséged befejezni valamit, amit még 2019-ben kezdtél el. A legjobb az lenne, ha megfogadnád, hogy többé nem lesznek befejezetlen feladataid.

Rák: „2020-ban saját magamat helyezem előtérbe az életemben.”

Felismered és értékeled magadban az empatikus, bőkezű énedet, de olykor igényled, hogy önmagadat helyezd az előtérbe. 2020-ban lesz arra lehetőséged, hogy megértsd, először önmagadat kell megtanulnod szeretni ahhoz, hogy másokkal törődni tudj. Jövőre ne felejtsd el, hogy csak akkor adhatsz, ha fel vagy töltve!

Oroszlán: „2020-ban megtanulom kezelni a építő jellegű kritikát.”

El kell fogadnod, hogy az emberek olykor nem azt mondják, amit hallani szeretnél. Első hallásra rosszul eshet, de az építő kritika rengeteget segíthet, hogy bölcsebben szemléld a világot és érettebb lehess.

Szűz: „2020-ban megtanulom elfogadni a dicséreteket.”

Nem jellemző rád, hogy könnyen elfogadod a dicséretet, ugyanis mindig találsz legalább egy apró hibát vagy hiányosságot magadban. 2020-ban mindenképpen változtass ezen, és tanuld meg élvezni dicséreteket, amiket kiérdemeltél!

Mérleg: „Az idő értékes, 2020-ban nem vesztegetem el.”

2020-ban a legfontosabb feladatod az legyen, hogy végre megtanulod okosan használni a „nem” szót. Az elmúlt években sok időt elpazaroltál arra, hogy olyan emberekkel és helyzetekkel foglalkoztál, amelyek semmi pozitívat nem adtak hozzá az életedhez. Ideje, hogy megértsd azt, hogy saját magadat helyezd az első helyre, mert csak így élhetsz boldog életet.

Skorpió: „2020-ban megbocsátok, mert különben nem tudok felejteni.”

Esetedben arról kell szólnia 2020-nak, hogy megszabadulsz a benned felgyülemlett haragtól és frusztrációtól. Igaz, hogy a megbocsátás nem változtatja meg azt, ami történt, de az is biztos, hogy segítségedre lesz abban, hogy végre boldogabb, egészségesebb életed lehessen.

Nyilas: „2020-ban jól átgondolom a szavaimat, még mielőtt beszélnék.”

Az őszinteség az egyik legnemesebb emberi tulajdonság, de előfordulnak helyzetek, amikor ez több kárt okozhat, mint hasznot. Ilyenkor hallgass, gondold át, hogy milyen következményei lehetnek a kimondott szavaidnak, és érdemes lenne-e kimondani azokat!

Bak: „2020-ban nem sajnálom az időt a testi-lelki pihenéstől.”

2020-ban nem szabad elfelejtened, hogy kimerültté válhatsz, ha nem fordítasz elegendő időt a feltöltődésre.

Vízöntő: „2020-ban megtanulom más szemmel nézni világot.”

Egy ideje a saját világod rabja vagy. 2020-ban muszáj lesz kitörnöd onnan, hogy újfajta örömökkel gyarapíthasd az életedet.

Halak: „2020-ban vége a nehéz napoknak.”

2020-ban azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek igazán számítanak, mert akkor kifizetődnek a mindennapos törekvéseid.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló