A számok üzenete 2020-ra



Számold ki a személyes évszámodat, majd olvasd el, hogy az alapján mire számíthatsz a következő tizenkét hónapban!Példa:

Ha 01. 23. a születésed dátuma, akkor:

1. Add össze a 2020-as év számait: 2 + 0 + 2 + 0 = 4

2. Add össze a születési napod és hónapod számait! Ha kétjegyű számot kapsz eredményül, akkor azt redukáld egyjegyűre: 1 + 2 + 3 = 6

3. Add össze a két számot! Ha kétjegyű az eredmény, akkor csökkentsd egyjegyűre: 4 + 6 = 10 = 1 + 0 = 1

A személyes évszámod tehát a 1-es lesz. A dolgod most már csak annyi, hogy olvasd el a személyes évszámodhoz tartozó jóslatot!

1. 2020-ban új feladatokkal kell szembenézned. Ide kell sorolni az új tevékenységeket és a különleges érdekeltségeket is. Emellett rendkívül fontos lesz, hogy a céljaidra összpontosíts, az újonnan felfedezett fizikai és mentális erőd terén is! 2020-ban alkalmazkodnod kell az életedben bekövetkező változásokhoz, ha a korábbiaknál sikeresebb és izgalmasabb esztendőre vágysz.

2. 2020-ban kitartásra és együttműködésre lesz szükséged a személyes fejlődésed terén. 2020-ban a logika helyett inkább az ösztöneidre és a megérzéseidre hagyatkozz, mert ezek teremthetnek kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb állapotot. 2020-ban az elméd stabil és nyugodt lesz, a szerelmi és családi kapcsolataid pedig jó irányba fognak változni.

3. Az elszántságról fog szólni a 2020-as éved, aminek tizenkét havában kreatív és szociális fejlődésen eshetsz át, így kifejezetten vidám éved lehet ebből a szempontból nézve. 2020 olyan élvezetet és gyönyörűséget tartogat a számodra, ami jót fog tenni a személyes boldogságodnak is. Ha üzletember vagy üzletasszony vagy, akkor jövőre hirtelen mély vízbe kerülhetsz.

4. 2020 az önfegyelem éve lesz a számodra. Ebben a tizenkét hónapban kitartónak kell lenned. A szorgalmad hatására sokat növekedhetsz, a kemény munkádért pedig meg fogod kapni a téged megillető jutalmat. A céljaid legyenek bármilyen fontosak, mellettük nem feledkezhetsz el az egészséged fontosságáról sem!

5. 2020-ban végre megszűnnek a korábbi megszorításaid. Ez az év nagyon fontos változásokat hoz az életedbe, a függetlenséged és a személyes szabadságod pedig jelentős mértékben növekedni fog. 2020-ban képes leszel a rejtett képességeidet a hasznodra fordítani, és a mentális egészségeddel is többet fogsz foglalkozni.

6. 2020-ban fel kell készülnöd a társadalmi kötelezettségeidre, így például arra, hogy nagyobb részt kell vállalnod a családi ügyekben. Egyúttal 2020 szerelmet és románcot is tartogat a számodra. A karriered terén kénytelen leszel eleget tenni a szociális elvárásoknak, sokszor kell segítőkészséget mutatnod és bizonyos problémákat neked kell majd megoldanod.

7. Önvizsgálatot kell tartanod 2020-ban, a jövődet pedig alaposabban kell megtervezned. Ebben a tizenkét hónapban a spirituális erődet is fejlesztheted, feltérképezheted a belső világodat, ami által jobban megérheted magadat és az egész világot. 2020-ban ne felejtsd el, hogy a belső erő akkor születik, ha csend ölel körbe!

8. A 2020-as év a sikerek és jutalmak időszaka lehet az életedben. Ebben az időszakban ambiciózus leszel a jövőd és a mentális erőd tekintetében, a képességeiddel pedig valóra válthatod a terveidet. Ha van vállalkozásod, akkor azt 2020-ban bővítheted. A 8-as személyes évszám szerint sikeres éved lesz.

9. A jótékonyságról fog szólni a 2020-as éved. Ebben az esztendőben vissza kell adnod a társadalomnak valamit abból a bőségből, amit a segítségükkel értél el. 2020-ban a szerelem is megérkezhet hozzád.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló