Életmóddal kapcsolatos fogadalom 2020-ra



A horoszkóp szerint mit kellene megfogadnod és betartanod ahhoz, hogy boldogabb életed legyen?Kos – Aludj többet: 2020-ban próbálj legkésőbb fél 11-kor lefeküdni, mert az, ha keveset alszol, hosszútávon nagyon meg fogja viselni a szervezetedet. Mostantól add meg magadnak a megfelelő pihenőidőt!

Bika – Tartsd rendben az otthonod: Sokkal jobban érzed magad a bőrödben, ha rendet raksz otthon, de mindig annyi más fontosabb dolgod van, hogy a végén eluralkodik a rendetlenség. 2020-ban szokj le a kupiról és rendszerezd a dolgaidat!

Ikrek – Fogd vissza a social médiát: Reggel szinte még fel sem ébredtél, már nyúlsz is a telefonodért, hogy végignézd a közösségi médiát. Jobb, ha tudod, hogy nem egy kutatásból kiderült, hogy rossz az, ha az ember már reggel azonnal információáramlatnak teszi ki az agyát. 2020-ban szokj rá, hogy ébredés után nyugodtan megreggelizel és átgondolod a napi feladataidat!

Rák – Találkozz többet a barátaiddal: Szereted bevackolni magad és inkább otthon olvasol, mint új emberekkel ismerkedsz meg. 2020-ban mégis jól tennéd, ha egy kicsit feszegetnéd a szociális határokat, kapcsolatokat építenél, mert nagyon sok érdekes emberrel találkozhatsz, akikkel kiválóan érezheted magad.

Oroszlán – Kezdj el gyűjteni: A takarékoskodásról vagy híres, hiszen szeretsz szép dolgokat vásárolni, méghozzá minél többet, minél gyorsabban. 2020-ban sem kell megtagadnod magadtól minden szépet, viszont jól tennéd, ha kicsit előregondolkodnál és spórolnál. Ez azért fontos, mert semmilyen helyzet sem fog váratlanul érni, ha van tartalékod.

Szűz – Egyél tisztán: Szeretsz odafigyelni az étkezésedre, 2020-ban viszont jól tennéd, ha ezt magasabb szinten űznéd. A legjobb az lenne, ha főznél magadnak, ugyanis így biztos, hogy nem fogsz olyasmit enni, amit nem is akartál, ráadásul spórolhatsz is.

Mérleg – Ne legyél haragtartó: Azért sem jó ötlet összeveszni veled, mert soha nem bocsátasz meg, még akkor sem, ha tudod, hogy a másik félnek igaza volt. Ezzel a magatartással sok emberrel tönkremehet a kapcsolatod, ezért 2020-ban gondold át, hogy az egód a fontosabb, vagy a barátaid?

Skorpió – Kezdj el naplót írni: Tele vagy titkokkal, amiket nem akarsz elárulni senkinek, ám ez egy idő után felemészt. Ha vannak dolgok, amiket még a legjobb barátaiddal sem akarsz megosztani, akkor 2020-ban legalább írj naplót, amit persze jól dugj el, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön!

Nyilas – Utazz többet: Ha 2019-ben nagyon sok helyre szerettél volna eljutni, de ez nem sikerült, akkor 2020-ban ne keress kifogásokat, hanem találj ki két olyan utazást, amire biztos, hogy el fogsz menni.

Bak – Legyen új hobbid: Hajlamos vagy csak a munkára koncentrálni, a szórakozást pedig elhanyagolod. A munkamániádat a főnököd szereti, de a szervezeted utálja. 2020-ban jól tennéd, ha olyan új dolgokat próbálnál ki az szabadidődben, amelyek azonnal kikapcsolnak. Például tanulj idegen nyelveket, lovagolj vagy tanulj meg főzni!

Vízöntő – Önkénteskedj: A szívedre tudod venni a környezetszennyezésről szóló híreket. Ha esetleg régebb óta tervezed, hogy valami jót fogsz tenni, akkor 2020-ban vegyél részt olyan önkéntes programokban, amelyek lelkileg feltölthetnek!

Halak – Tölts több időt a családoddal: Abban az esetben, ha úgy ítélted meg, hogy 2019-ben elhanyagoltad a családlátogatást, akkor 2020-ban szervezz közös programokat a szüleiddel, a testvéreiddel, más rokonaiddal. A célod legyen az, hogy éreztesd a családoddal, hogy rájuk még akkor is van időd, ha éppen elfoglalt vagy!

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló