Milyen változásra számíthatsz 2020 elején?Válassz egyet a lenti képen szereplő mágikus csillagszórók közül, hogy megtudhasd, milyen változásokra, fordulatokra, váratlan örömökre számíthatsz az év kezdetén!1. Új álláslehetőség: 2020 elején új álláslehetőséget kapsz. Talán a mostani munkahelyeden ajánlják fel ezt az állást, esetleg úgy, hogy előléptetnek, ami fizetésemeléssel és nagyobb befolyással jár. Ugyanakkor máshonnan is kaphatsz állásajánlatot, akár azért, mert kerested, vagy az talál meg téged.

2. Második esélyt kapsz: 2020 elején kapsz egy második esélyt. Talán ez most meglep, de csak azért, mert jelenleg nem tudod, hogy mivel kapcsolatban számíthatsz erre. Lehet, hogy korábban lecsúsztál valamiről, esetleg nem sikerült megvalósítanod, 2020 elején viszont újra megpróbálhatod. Élj a második eséllyel, amit ne ronts el, mert távolról sem biztos, hogy lesz harmadik esélyed!

3. Találni fogsz valamit: 2020 elején találni fogsz valamit, de azt nem árulhatja el neked, hogy pontosan mit. Legyen az bármi, biztos, hogy boldoggá fog tenni. A világon rengeteg minden van, amit megtalálhatsz, ráadásul úgy, hogy nagyon tenned sem kell érte semmit, hiszen elég, ha csak figyelsz, nehogy elmenj mellette. Igaz, az Égiek úgy fogják intézni, hogy 2020 elején jó helyen és jó időben legyél ahhoz, hogy megtaláld azt, amit neked szántak.

4. Egy kis szerelmi kaland: Az év kezdetén találkozhatsz valakivel, akivel működni fog a kémia, de érezni fogod, hogy ez csak egy kis flört, kalandocska, szerelmi szórakozás, mindenféle kötöttség nélkül. Ez a személy lehet, hogy csak azért lép be az életedbe, hogy izgalmat hozzon, megtanítson valamit, vagy ő lesz az utolsó kalandod életed szerelme érkezése előtt.

Számíthatsz néhány kellemes randevúra, önfeledt éjszakára, de ez a futó kaland kizárólag ennyit nyújt neked, te pedig ezzel meg leszel elégedve. Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy teljesen plátói, de frissítően ható kapcsolat, szemezés, ismerkedés vár rád 2020 elején. Ez az élmény amellett, hogy felvillanyozz, még utat is mutathat neked.

5. Szerencsés végkimenetel: 2020 elején szerencsés fordulat következhet be az életedbe. Mivel az általad választott csillagszóró ennél többet nem árul el, ezért azt nem tudhatod meg, hogy életed mely területén számíthatsz szerencsére.

Lehet, hogy nem várt pénz üti a markodat, felgyógyulsz egy betegségből, vagy megkapod a vágyott állást. A lényeg tehát az, hogy 2020 elején valamilyen szerencse fog érni, amiért légy hálás, akkor is, ha kicsi, akkor is, ha nagy dologról lesz szó!

6. Valaminek a kezdete: 2020 elején valami új dolog veszi kezdetét az életedben, de az, hogy pontosan mi, nem derül ki a kártyalapból. Ez talán nem is baj, mert így legalább megmarad a meglepetés varázsa.

2020 elején kezdetét veheti akár egy új szerelem, barátság, munkahely, életmódváltás vagy spirituális utazás is. Ugyanakkor a mágikus csillagszóró szerint nem kell feltétlenül nagy dologra számítanod, mert hidd el, hogy mindenképpen örömmel fog eltölteni az, ami év elején kezdetét fogja venni.

Az sem kizárt, hogy az fog boldoggá tenni, hogy érzed a siker ízét a szádban, esetleg azért, mert az Égiek rendelkeztek úgy, hogy ennek van most itt az ideje, azt pedig te is tudod, hogy ők mindig mindent okkal tesznek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló