Cseh nemzeti hősről szóló film érkezik 2020-ban



Tíz produkció, amit még nem reklámoztak be, pedig mindenképpen érdemes lesz megnézned.Medieval: A cseh történelmi filmben olyan híres színészek lesznek láthatóak, mint Ben Foster, Michael Caine, Matthew Goode és Til Schweiger. Foster a cseh nemzeti hőst, Jan Žižkát, a huszita parancsnokot alakítja, aki az ország több ellenségét is legyőzte a XIV-XV. század fordulóján, ráadásul minden csatájában győzött, ezért joggal nevezik a világ egyik legjobb hadvezérének.

Infinite: Antoine Fuqua akciófilmjében Mark Wahlberg játssza a főhőst, aki egy nap rájön, hogy az álmai valójában emlékek az előző életeiből.

Guns Akimbo: 2020 egyik legelborultabb akciófilmjének ígérkezik Guns Akimbo, amiben a Daniel Radcliffe által alakított főhős a sok trollkodásért büntetésül azt kapja, hogy alsógatyában, tigriskarmos mamuszban és a kezeihez szegezett pisztolyokkal beküldik egy öldöklős realitybe, ahol az ellenfelét Samara Weaving (Aki bújt) játssza.

Nobody: A John Wick írójának és Hardcore Henry rendezőjének közös filmjében Saul Goodman, vagyis Bob Odenkirk nézz szembe azokkal, akik lebecsülték őt. A Nobody főhőse megvéd egy nőt az őt zaklató férfiaktól, de ezzel felbosszant egy nagy hatalommal rendelkező drogbárót. Várhatóan a főhős, rengeteg holttestet maga mögött hagyva, győzni fog, az alkotógárda pedig garancia arra, hogy a nézők mindeközben nagyszerűen fognak szórakozni.

News of the World: Paul Greengrass készített már akciófilmet ( Bourne 2-3., Zöld zóna) és történelmi thrillert (Véres vasárnap, A United 93-as, Phillips kapitány, Július 22.) is, de 2020-ban westernnel jelentkezik. A News of the World főhőse egy vadnyugati hírhozó (Tom Hanks), akinek meg kell mentenie egy kislányt. A rendező korábbi munkái alapján joggal számíthatunk egy feszült és kegyetlen filmre.

Way Down: A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) sikerének köszönhetően a spanyolok nem hagynak fel a rablótörténetekkel. Ennek köszönhető, hogy 2020-ban érkezik a [Rec] rendezője által készült Way Down, amiben Spanyol Nemzeti Bank hiperkomplex védelmi rendszerrel felszerelt széfjét szeretné feltörni a főhős.

Ez addig lehetetlen feladatnak tűnik, amíg a főhős rá nem jön, hogy a 2010-es futball-vb döntője alatt lankadni fog az őrök figyelme. A kérdés csak az, hogy a mérkőzés 90 perce elég lesz-e a rablásra.

The Tomorrow War: Chris McKay filmjében az idegenek megtámadták a Földet, az emberiségnek pedig csupán annyi esélye maradt, hogy a múltból hozzanak katonákat. A The Tomorrow War főhőse, akit Chris Pratt alakít, amellett, hogy megküzd a földönkívüliekkel, még a saját múltjával is kénytelen szembenézni. Ismerve a rendező nevét, némi humorra is számíthatunk az akciójelenetek mellett.

Malignant: Mivel James Wan nem hajlandó elárulni a Malignant részleteit, ezért jelenleg azt sem tudni, hogy horror vagy thriller lesz-e, az viszont kiderült, hogy az elmegyógyintézetben játszódó eredeti ötletben nagy szerepet kapnak a praktikus effektek.

Out of the Fire: A film producerei a Russo fivérek, a forgatókönyvet Joe Russo írta, a rendező, Sam Hargrave, aki a Polgárháború, a Végtelen háború és a Végjáték kaszkadőrkoordinátor volt, a főszerepet pedig Chris Hemsworth játssza. Az Out of the Fire egy zsoldosról szól, akinek feladata az, hogy mentse meg egy indiai maffiózó elrabolt fiát.

Good Morning, Midnight: George Clooney legújabb rendezése egy sarkvidéki kutatóról (George Clooney) szól, aki egy visszatérő űrhajónak próbálja jelezni, hogy a Föld jó része megsemmisült egy rejtélyes kataklizma következtében.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló