Hozd egyensúlyba a kapcsolataidat 2020-ban!Nyolc dolog, amire oda kellene figyelned a Hold évében.Mint tudjuk, minden bolygó jelképez valamit, így a Hold is, aminek évébe nemrég beléptünk, ezért annak érdekében, hogy a lehető legtöbb jót hozhasd ki a 2020-as esztendőből megtudhatod, hogy mi mindenre kellene figyelned az évben!

Hozd egyensúlyba a párkapcsolatodat: Ha van párod, esetleg házasságban élsz, akkor 2020-ban hozd egyensúlyba a párkapcsolatodat, mert a Hold akkor lesz a legteljesebb és legszebb, amikor rávetül a Nap fénye. A Nap a férfit, a Hold a nőt jelképezi, ezért idén rendkívül fontos feladatod lesz az, hogy egyensúlyt és harmóniát teremts és őrizz meg a szerelmi életedben!

Próbákat kell kiállnia a kapcsolataidnak: 2020 a Hold, így pedig a család és a hűség éve lesz, ami azt jelenti, hogy különféle próbákat kell kiállnod neked és a szeretteidnek. Ezek a tesztek segíthetnek abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Nagyon fontos, hogy minden esetben békés megoldást keressetek! Az is lényeges, hogy légy odaadó és tudj megbocsátani, amikor erre lesz szükség, ugyanis ez is a családi kapcsolataidat fogja javítani!

Vállald az érzéseidet: 2020-ban a Hold az érzelmekre is hatást gyakorol, vagyis számíts arra, hogy érzékenyebbé válhatsz. Idén mindenképpen éld meg az érzéseidet, amiket soha ne titkolj el! Bátran mondd és mutasd ki őket akkor is, ha jó, de akkor is, ha rosszak! Természetesen azt nem kell engedned, hogy az érzéseid irányítsanak, viszont bátran fejezd ki magad, mert az érzéseid a lelki állapotodról adnak képet.

Felszínre jön, amit rejtegetsz: A Hold jelképezi a lelket és a tudattalant, emiatt 2020-ban könnyen előfordulhat, hogy minden, amit igyekszel magadba fojtani, a felszínre fog törni. A legjobb az lenne, ha ezt nem várnád meg, hanem magadtól döntenél úgy, hogy szembenézel a rejtett félelmeiddel és titkos vágyaiddal!

Sokkal befogadóbbá válsz: A Holdnak sok megfelelése van. Ezek egyike a befogadás, ami miatt 2020-ban megfigyelheted, hogy sokkal nyitottabb, rugalmasabb és befogadóbb leszel, függetlenül attól, hogy változásokról, újdonságokról, eszmékről, érzelmekről vagy kapcsolatokról lesz-e szó. Emellett a tudásvágyad és a kíváncsiságod is nagyobb lehet.

Hallgass az ösztöneidre: Az ösztönért, a megérzésért és a tudattalanért is felelős a Hold, ami miatt 2020-ban számíthatsz arra, hogy az eddiginél sokkal élesebbek lesznek a megérzéseid, amiknek felismerését jól megtanulhatod az előtted álló hónapokban.

Idén kitapasztalhatod, hogy mikor hallgass rájuk, mikor engedd, hogy azok vezessenek. Amikor eljön annak az ideje, akkor nyugodtan hagyatkozz a belső hangodra!

Anyaság megélése: Mivel 2020 a Hold éve, emiatt várhatóan sok nő fog teherbe esni. Ha te is közéjük fogsz tartozni, akkor éld meg az anyaság minden pillanatát! Az anyákat szeretni és becsülni kell, hiszen ők tartják össze a családot, életet adnak és védelmezik a szeretteiket. Te is tiszteld és szeresd magad ezért, valamint gyakorold az anyaságot, az empátiát, a toleranciát és az önfeláldozást!

A nőiesség ápolása: Az, hogy 2020 a Hold éve, egyben azt is jelenti, hogy a nők éve. Ha tehát te is a női nemet képviseled, akkor idén megerősítheted a nőiességedet úgy, hogy regeneráld a belső és a külső szépségedet, aminek eredményeként nagyszerűen fogod érezni magad a bőrödben.

2020-ban éld meg a nőiességedet, örülj annak, hogy nőnek születtél és szeresd a különféle női szerepedet, különösen azt, amilyen életszakaszodban most vagy!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló