2020 legfontosabb eseményei



Ezeket a dátumokat érdemes megjegyezni.2020-ban rengeteg olyan hazai és külföldi eseményt várhatunk, amelyek biztos, hogy meghatározóak lesznek az esztendőbe. Íme, ezek közül a legfontosabbak!

Brexit (január 31.): Boris Johnson vezetésével, az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból.

Slipknot koncert (február 4. ): A metálbanda a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet februárban.

Oscar-gála (február 9.): Immár 92. alkalommal rendezik meg Kaliforniában az Oscar-gálát, ahol a filmesek a legnagyobb elismerésben részesülnek.

Szökőnap (február 29.): 2020 szökőév, ami azt jelenti, hogy az idei február nem 28, hanem 29 napból fog állni.

Santana koncert (március 19.): A Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a legendás gitárvirtuóz koncertjének.

James Blunt koncert (április 1.): 2020 áprilisában látogat el hazánkba James Blunt, aki a Papp László Budapest Sportaréna ad koncertet.

007 Nincs idő meghalni prilis 9.): Daniel Craig számára a 25. James Bond-film lesz az utolsó alkalom, hogy a karakter bőrébe bújik. A színész mellett Rami Malek, a Bohém Rapszódia Freddie Mercury-ja is szerepelni fog az áprilisban érkező filmben.

John Cleese - Last Time to See Me Before I Die (április 24.): A MoM Sport látja vendégül a brit humor koronázatlan királyát, a 80 éves John Cleese-t.

Harry Styles koncert (május 31.): A One Direction egykori tagja, a 25 éves Harry Styles a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Céline Dion koncert (július 7.): A többek között a Titanic betétdaláról híres, gyönyörű hangú Céline Dion a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet július elején.

Labdarúgó-Európa-bajnokság (június 12. - július 18.): Júniusban a focipályán csapnak össze a kontinens legjobb csapatai.

System of a Down koncert (június 17.): A Papp László Budapest Sportarénában ad nagykoncertet júniusban az érzelmileg heves, epikus betétekről és kemény zúzásról híres System of a Down, vagyis a SOAD.

VOLT Fesztivál (július 1. - július 4.): Természetesen 2020-ban sem maradnak el hazánk leghíresebb fesztiváljai, így a júliusban Sopronban megrendezésre kerülő Volt Fesztivál is várja mindazokat, akik remek koncertekre, nagyszerű hangulatra és féktelen bulizásra vágynak.

Balaton Sound (július 8. - július 12.): A leginkább az elektronikus zenét kedvelőket várja a Balaton Sound Zamárdiban, ahol a világ legnépszerűbb és legjobb lemezlovasait hozzák el a szervezők.

Pearl Jam koncert (július 15.): Aligha van olyan ember, akinek be kell mutatni Eddie Vedder rockzenekarát, hiszen a Pearl Jam albumaiból nagyjából 60 milliót adtak el világszerte. Minden idők leghíresebb bandája július közepén ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Kiss koncert (július 16.): A rocktörténelem egyik alappillérje, a Kiss a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Aerosmith koncert (július 24.): A Puskás Arénába ad koncertet Steven Tyler és az Aerosmith. az 1970 óta létező legendás banda.

Nyári olimpiai játékok (július 24. - augusztus 9.): Tokióban rendezik meg a 2020-as nyári olimpiai játékokat, ahol rengeteg sportágakban drukkolhatunk a magyar versenyzőknek.

Sziget Fesztivál (augusztus 5. - augusztus 11.): Minden évben, a világ minden részéről, több száz ezren érkeznek a budapesti Sziget Fesztiválra, ami 2020-ban sem marad el.

Amerikai elnökválasztás (november 8.): 2020 novemberében az amerikaiak nyílt választások dönthetik el, hogy ki legyen az USA következő elnöke.

(Forrás: noizz.hu)

Ajánló

Ajánló