Meglepő dolgokat kérnek az öltözőjükbe az énekesekÚj vécéülőke, rengeteg világ, erősen fűszerezett étel, de játékok is szerepelnek a listán.Van Halen: A banda M&M's cukorkát kért az öltőjébe, de a szerződésbe külön beleírták, hogy barna ne legyen benne, mert tudni akarták, hogy szervezők tényleg végigolvassák-e a szerződést.

Beyoncé: Erősen fűszerezett rántott csirkemellet, combot és szárnyat kért cayenne-i borssal, sóval, borssal és fokhagymával az énekesnő.

Michael Bublé: A 2007-es turnéja minden állomásán egy korongot kért a helyi hokicsapattól.

Lady Gaga: Egyszer egy egész, sült csirkét kért, illetve sajtot, ami „nem büdös, nem édes” fajta.

One Direction: Az együttes 2015-ös turnéján minden helyszínen kért egy pingpongasztalt, egy flippert és „még egy, tetszőlegesen választott” játékot.

Kanye West: A legutóbbi turnéján kóla-Henessy, illetve Grey Goose vodka-citrom keverékkel feltöltött üdítőautomatát kért.

Pharrell Williams: Az énekes minden fellépése előtt kér egy bekeretezett fotót Carl Sagan csillagászról, aki komoly hatást gyakorolt rá gyerekkorában.

Beach Boys: A környezettudatos zenekar „Very Soft” (nagyon puha) márkájú papírtörölközőt kért az öltözőjébe, illetve szelektív hulladékgyűjtőket is tettettek oda, ahol ettek.

Mary J. Bigle: A sztár azt kérte, hogy érkezése előtt cseréljék le a vécéülőkét.

Shakira: Az énekesnő gyümölcskosarat kért, amibe három mangó, három papaya, hat banán és három őszibarack került.

Backstreet Boys: A fiúbanda kijelentette, hogy nem akarnak édességet, chipset, más szemétkaját látni az öltözőben. Ezek helyett vizet, gyümölcsöket, zöldségeket, és mogyorókrémes-lekváros szendvicset rendeltek.

Janet Jackson: Az énekesnő 75 dollár, vagyis nagyjából 21 ezer forint, értékű virágcsokrot kért az öltözőjébe. A csokorban csak tulipán, rózsa, liliom és gardénia lehetett.

Iggy Popp: Egy 18 oldalas szerződésmellékletben ez állt: „A karfiolt/brokkolit vágják fel különálló virágocskákra, és dobják azonnal a kukába. Kib...ul utálom őket.”

Jennifer Hudson: Csak vadonatúj, addig használatlan párásító lehet az öltözőjébe.

Adele: Az énekesnő kijelentette, hogy kifejezetten nem bio mézet kér.

James Brown: Minden koncerthelyszínen profi hajszárító burát kért az öltözőjébe.

Celine Dion: Az énekesnő öltözőjében mindig pontosan 73 Fahrenheitnek, tehát 22,7 Celsius foknak kell lennie.

Mariah Carey: Az énekesnő a 2010-es turnéján jelentette ki, hogy az öltözőjében nem lehetnek mintás bútorok. Csak egyszínű fekete, krémszínű, sötét pink és szürke berendezés felelt meg neki.

Jon Bon Jovi: Az egyik fellépése előtt az énekes egy nagy tál házi, zsírszegény csirkehúslevest kért, tíz tányérral és kanalakkal.

NSYNC: Az öltöző méretétől függetlenül követelték ki a játékszobát, tele videojátékokkal.

Cher: Az énekesnő a 2000-es turnéján külön „parókaszobát” kér.

Christina Aguilera: Flintsones vitamint igényelt 2000-ben azért, hogy a turné ideje alatt megőrizze az egészségét.

Eminem: Egy 2000-es szerződésben szendvicseket és hat csomag pulykás-sonkás Lunchables kekszet kért.

Katy Perry: Különböző rózsaszín virágokat kért a 2011-es szerződésében. Emellett fehér és lila hortenziákat, rózsaszín és fehér rózsákat és babarózsákat is kért. Ha ez nem volt megoldható, akkor fehér virággal is beéri.

Rolling Stones: A banda személyi követelésekkel állt elő 1997-ben: „Két elegánsan öltözött, ápolt hostess szolgálja fel az ételt a zenekar öltözőjében”.

Jennifer Lopez: Az énekesnő teljesen fehér öltözőt kért fehér virágokkal, gyertyákkal, drapériákkal, kanapékkal, asztalokkal és terítőkkel.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló