Varázslatos eseményben lehet részed 2020 második fél évében



Válassz egy lapot a lentiek közül, hogy megtudd, milyen rendhagyó dologban lehet részed a következő hónapokban a varázslat erdeje Tarot szerint!1. Állatok Tanácsa: Az első lapon keresztül azt jövendöli a varázslat erdeje Tarot, hogy 2020 második felének legvarázslatosabb eseménye számodra az lesz, hogy elindulsz megkeresni a családodat, vagy azt a csoportot, esetleg közösséget, amelyhez tartozol. Az ehhez vezető út nagyon kalandosnak és izgalmasnak ígérkezik.

Miután feltámad benned a keresés iráni vágy, végig érezni fogod a égiek támogatását, és mindig tudni fogod, hogy mikor mit tegyél. Ennél is csodálatosabb érzés lesz az, amikor megtalálod azokat, akiket kerestél.

2. Tündér szél: Amennyiben a második választottad a hat lap közül, akkor a varázslat erdeje Tarot azt jövendöli, hogy 2020 második felének legvarázslatosabb eseménye számodra az lesz, hogy minden, ami most van az életedben, az teljesen megváltozhat.

Eleinte rémisztőnek érezheted a helyzetet, de idővel egyre magabiztosabbá válsz, ugyanis érezni fogod, hogy minden, ami történik, az érted van. Csodálatos dolgokon mehetsz keresztül a következő hónapokban, amelyek időszakában végre lezárhatod a múltat és beengedheted az újat az életedbe!

3. Az Erdő Ura: Ha úgy döntöttél, hogy a harmadik kártyalapot választod, akkor a varázslat erdeje Tarot azt jövendöli, hogy 2020 második felének legvarázslatosabb eseménye számodra az lehet, hogy megismerkedsz a lelki társaddal.

Az előtted álló hónapokban ott találhatsz rá a párodra, ahol erre a legkevésbé számítasz. Csodálatos lesz a megismerkedésetek, aminek során azt érezhetitek, hogy a sors akarta, hogy találkozzatok. Ha úgy fogod érezni, mintha már ismernéd ezt a személyt, akkor lehet, hogy csak ebben az életetekben lesz ez az első találkozásotok.

4. A látomások keresője: Ha a negyedik lapot választottad, akkor a varázslat erdeje Tarot szerint 2020 második felében megtapasztalhatod a természetfelettit! Lehet, hogy feltámad a belső látásod, ami miatt elképesztő dolgokat láthatsz, érzékelhetsz és tapasztalhatsz az előtted álló hónapokban.


Az sem kizárt, hogy álmaidban belepillantasz a jövőbe, vagy az emberek lelkében fogsz olvasni. Bárhogy is lesz, a varázslat erdeje Tarot szerint az lesz 2020 második felének legvarázslatosabb eseménye számodra, hogy kibontakozik egy különleges képességed, ami jelentős hatással lesz rád.

A világot olyannak fogod látni, amilyen az valójában, valamint közelebb kerülhetsz a szellemekhez, vagy az akár az angyalokhoz.

5. A Legöregebb: Ha az ötödik kártyalapra esett a választásod, akkor a varázslat erdeje Tarot azt jövendöli, hogy számodra az lesz 2020 második felének legvarázslatosabb eseménye, hogy komoly belső változáson esel át.

Olyasmi történhet veled, ami lavinaként indítja el benned a változások sorozatát. Ennek eredményeként magadra sem fogsz ismerni néhány hónap múlva. A folyamat hatására sokkal nyugodtabb, bölcsebb és kiegyensúlyozottabb leszel, mintha meglelnéd a belső békédet, de az sem kizárt, hogy megvilágosodsz.

6. A fehér szarvasbika: A hatodik lapon keresztül azt jövendöli neked a varázslat erdeje Tarot, hogy 2020 második felének legvarázslatosabb eseménye egy utazás lesz, amely során egy új világot fedezhetsz fel.

Azt veheted észre, hogy egy jel újra és újra megjelenik az életedben. Ha követed ezt a visszatérő jelet, akkor elvezethet egy új élethez, új helyhez, vagy egy olyan emberhez, aki komoly hatást gyakorolhat az életedre. Az egész életed megváltozhat, ha követed a jelet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló