Három mágia, ha szeretnél belepillantani 2020-ba



Látomás olajjal, az Álmok Angyalának segítségével vagy álomhozó fürdővel próbálhatsz meg információt szerezni az évről.A jövő nincs kőbe vésve, hiszen egyetlen döntés elég, hogy mindent megváltoztassunk. Ha azonban ennek ellenére szeretnél belepillantani a 2020-as évbe, esetleg információt szeretnél kapni a rád váró nehézségekről, hogy legyen időd azokra felkészülni, akkor kipróbálhatod az alábbi álommágiákat.

Látomás olaj: A következő szárított gyógynövényekből lesz szükséged 1 teáskanálnyira: kálmosgyökér, cickafark, fekete üröm, ruta, macskagyökér. Ha megvannak a szárított gyógynövények, akkor adj hozzá 2 dl jojoba vagy kókuszolajat, majd minimum három-négy napon keresztül hagyd állni egy hűvös, száraz helyen.

Ha letelt a három-négy nap, akkor szűrd le a keveréket! Ezt követően szükséged lesz egy lyukas kőre, mert a hiedelmek szerint védelmet, tisztánlátást és jósálmokat hoz. A legjobb az, ha magadtól találsz egy ilyen követ, de a célnak az is megfelel, ha veszel egyet.

Az olajat és a követ tedd ki a Hold fényére! A legjobb az, ha telihold idején végzed el szertartást. Végül mondd el a varázsigét:

Kérem az Égi Anyát, a Hold úrnőt, hogy áldja meg olajomat és kövemet, melyek tisztánlátást hoznak nekem.”

Idézd meg az Álmok Angyalát: A következő szárított gyógynövényekből lesz szükséged 1 teáskanálnyira: csillagánizs, fekete üröm, angelika, porcsinfű, verbéna. Ha megvannak a szárított gyógynövények, akkor készíts belőlük füstülőt. Amikor ezzel is megvagy, akkor gyújts meg 3 fehér gyertyát.

Abban az esetben, ha van képed Gábriel arkangyalról, akkor azt tedd ki az oltárra fehér liliommal! Most lélegezz mélyeket, lazulj el! Amikor úgy érzed, hogy testileg és lelkileg is sikerült kikapcsolnod, akkor szólítsd meg az arkangyalt a következő szavakkal:

Gábriel, Álmok Angyala, te, aki jósálmokat küldtél Szűz Mária szemére, úgy azért fohászkodom hozzád, hogy mutasd meg jövőmet, hadd tudjam meg, mit hoz nekem az idei év! Ha kedvedre van szerény ajándékom, nyisd meg előttem az Álmok Földjére vezető utat, hol megláthatom a jövőmet!”

Az ima után maradj és minimum 10 percet relaxálj, szívd magadba a füstölőkeverék illatát! Végül tedd a párnád alá a Gábrielt ábrázoló képet, és feküdj le aludni!

Álomhozó fürdő: Ennél a szertartásnál szükséged lesz a következő szárított gyógynövényekből egy maréknyira: hibiszkusz, akácvirág, fekete üröm, boróka. A szárított gyógynövényeket tedd filterbe, amit aztán áztass a fürdővizedbe!

Gyújts meg egy mirha füstölőt, majd négy fehér gyertyát, amit lehetőleg helyezz a kád széleire és tegyél melléjük némi tengeri sót! Vegyél mély levegőt, lazulj el! Amikor úgy érzed, hogy testileg és lelkileg is sikerült kikapcsolnod, akkor mondd el a következő varázsigét:

Tűzzel, vízzel, földdel és levegővel, a négy égtáj áldásával megnyitom az álmok földjének kapuját, amin ma átkelek és bepillantást nyerek az idei évembe.”

Ismételd el négyszer a varázsigét, majd fürödj meg, ahogy mindig szoktál. Ha végeztél, akkor lehetőség szerint feküdj le minél előbb aludni. Ha már ágyban vagy, akkor érdemes még egyszer elismételned a varázsigét.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló