Ez lesz a szerencsehónapod a csillagjegyed szerint!



Mikor és miért lehetsz a legboldogabb 2020-ban?Az esztendő összes hónapja tartogat nagyszerű napokat, ám a horoszkóp szerint lesz egy hónap, amelyben valamiért különösen szerencsésnek érezheted magad a csillagjegyed alapján.

Kos – Január: Híres vagy a türelmetlenségről, ezért már annak is örülhetsz, hogy január a szerencsehónapod 2020-ban. Januárban egyfelől a munkádban számíthatsz nagyszerű időszakra, másfelől túlzott szenvedély fog uralkodni a szerelemi életedben.

Bika – December: Egészen 2020 utolsó haváig kell várnod a szerencsehónapodra, de ettől még az év többi időszaka is tartogat számodra nagyszerű napokat. A december azért lesz kiemelkedő, mert remek híreket kapsz a munkahelyeddel és a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban. Emellett a Vénusz olyan hatással lesz rád, amitől extra energiát kapsz ahhoz, hogy minél előbb teljesüljenek az álmaid.

Ikrek – Augusztus: 2020-ban az uralkodó bolygód, a Merkúr, rendkívül szerencsés napokat hoz neked a nyár utolsó havában. Augusztusban számíthatsz anyagi biztonságra, és arra, hogy a vagyonod növekedni fog, a magánéletedben pedig forró időszak köszönthet be.

Rák – Szeptember: 2020-ban az ősz első hava lesz a leginkább szerencsés a számodra. Szeptemberben pillanatok alatt megoldódhatnak a problémáid. A horoszkóp szerint ez az időszak el fogja törölni az összes aggodalmadat. Ezt követően nyugodt hónapok következnek.

Oroszlán – Február: A tél utolsó havában csodás hatást gyakorol minden tűzjegy szülöttére, így az Oroszlánra is a Mars és az Uránusz, ezért februárban olyan érzésed lehet, hogy mindent meg tudsz valósítani, amit szeretnél, a lehetőségeidnek pedig csak a képzeleted szab határt.

Szűz – Március: A tavasz első hava alaposan meg fogja növelni az önbizalmadat, sőt, márciusban olyan eddig ismeretlen bátorságot találsz magadban, ami rendkívül jól fog jönni, amikor a munkahelyeden előállsz a remek ötleteiddel. Márciusban bízhatsz a bolygók támogatásában!

Mérleg – Április: 2020-ban áprilisban érezheted magad a legszerencsésebbnek, amit elsősorban a Marsnak köszönhetsz, mert igazi harcos energiát kapsz majd tőle ahhoz, hogy problémák nélkül érhesd el az összes célodat. Emellett a Vénusz és a Neptunusz romantikus időszakkal ajándékoz meg a tavasz második havában.

Skorpió – Október: Függetlenül attól, hogy lesz-e akkor párod, vagy sem, 2020 októberében fülig szerelmes leszel. Emellett a Merkúr és a Szaturnusz elképesztő sikerekkel örvendeztetnek meg téged.

Nyilas – Május: Soha korábban nem érzett erővel és boldogsággal köszöntheted a májust, ami a legszerencsésebb hónapodnak ígérkezik 2020-ban. A bolygók melletted fognak állni, és csak sikereket hozhatnak a munkád és a magánéleted terén egyaránt.

Bak – Június: Úgy érezheted, hogy minden rendkívül könnyű, semmi miatt sem kell aggódnod, a korábban befektetett munkád pedig végre meghozza a várt jutalmat. Júniusban figyelj még a legapróbb jelekre is, mert a bolygók új kezdeteket hozhatnak az életedbe!

Vízöntő – November: Végre összeszedheted minden bátorságodat ahhoz, hogy elmondd a kiszemeltednek az igazi érzéseidet. A november a szerelem jegyében fog telni, te pedig végre megélheted a legromantikusabb álmaidat is.

Halak – Július: Csak szerencsés napokra számíthatsz 2020 júliusában, ugyanis minden bolygó támogatni fog. Júliusban pozitív változások következhetnek be a munkád és a magánéleted terén. Ne ijedj meg az újtól, mert az kizárólag jót hoz!

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló