2020 tanulságai



A csillagjegyed szerint a nehézségekből kell majd megtanulnod a fejlődésedhez szükséges leckéket.Kos: Meg kell tanulnod a pillanatban létezni. Kos jegyűként ez nem lesz könnyű feladat, hiszen szélsebesen száguldasz az életben. Ha idén sem sikerül lassítanod a tempón, akkor olyan csodálatos pillanatokat fogsz kihagyni, amelyek esetében utólag bánni fogod, hogy nem voltál ott teljes valódban.

Bika: Nem kell mindig elrejtened az érzéseidet. Tekintve, hogy makacsul ragaszkodsz a véleményedhez, ezért rosszat tennél magadnak azzal, ha hallgatnál a gondolataidról, főleg akkor, amikor fontos témákról van szó.

Ikrek: Idén az eddiginél sokkal jobban meg kell tanulnod igazán szeretni és értékelni önmagadat. A csillagjegyed alapján nagyon jól figyelsz azokra a kapcsolataidra, amelyeket a számodra legfontosabb emberekkel ápolsz, de 2020-ban koncentrálj a saját magaddal fenntartott kapcsolatodra is!

Rák: Meg kell tanulnod a összpontosítás jelentőségét. Ez azért fontos, mert erősen empatikus és érzékeny teremtés lehetsz, ami túlérzékenységhez vezethet, ami rengetegszer megakadályoz abban, hogy egy fontos feladatra összpontosíts.

Oroszlán: Idén megtanulhatod, hogy hogyan szabadulj meg a szeretettel kapcsolatos elvárásaidtól. Az teljesen rendben van, ha vannak elvárásaid egy kapcsolattól, de ez nem jelenti azt, hogy a világon mindent kérhetsz és elvárhatsz a másik féltől.

Szűz: Azt a tanulságot vonhatod le, hogy az életben előfordulnak olyan dolgok, amelyeknek nem kell úgy történniük, ahogyan azt te elképzelted. Amikor ilyen helyzetbe kerülsz, akkor ne erőszakoskodj, hogy márpedig az legyen, amit te akarsz, mert ezzel csak saját magadnak ártanál!

Mérleg: Arra kell figyelned, hogy a nagy boldogság közepette se felejtsd el, hogy minden helyzetben alázatosnak kell maradnod! Mindig értékeld a körülötted lévő embereket és dolgokat, hiszen neked sem jár minden alanyi jogon!

Skorpió: Meg kell tanulnod jobban bízni az emberekben. Skorpióként rá kell jönnöd, hogy az élet sokkal könnyebb, ha nem vagy egyedül, hiszen egyfelől neked is szükséged van arra, hogy segítséget kérj és kapj másoktól, másfelől még ennél is nagyobb szükséged van az emberek jelenlétére.

Nyilas: Légy őszintébb önmagaddal szemben. Nem szeretsz negatív dolgokkal foglalkozni, ezért általában félresepred a kényes helyzeteket. Idén meg kell tanulnod, hogy hosszútávon ez hátrányos, és az igazság egyszer szembe fog jönni veled.

Bak: Meg kell tanulnod jobban viselni és szeretni a változást. Eddig sok mindent elértél a strukturált és rendezett életeddel, ám ez az életforma egy idő után egyhangúvá válik. Idén mindenképpen meg kell tanulnod felkavarni az állóvizet és színt kell vinned az életedbe!

Vízöntő: Meg kell tanulnod jobban alkalmazkodnod. Vízöntő jegyed miatt senki sem kételkedik abban, hogy rendkívül intelligens és okos személy vagy, de néha megbénít, ha ismeretlen helyzetbe kerülsz. Annak érdekében, hogy még többet érj el az életben, idén muszáj megtanulnod alkalmazkodni.

Halak: Meg kell tanulnod jobban figyelni a világra. A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy gyakran elkalandozol, álmodozol és legszívesebben a saját álomvilágodban töltöd az idődet, ami olykor azért baj, mert képes vagy teljesen eltávolodni a valóságtól és azoktól a dolgoktól, amelyek igazán fontosak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló