Három tarotmágia 2020-raA lapok segítségével belenézhetsz a jövőbe.Ha szívesen kipróbálnál egy jóslási technikát, hátha sikerül belepillantanod a 2020-as évedbe, akkor szükséged lesz egy pakli Tarot kártyára, amiből ki kell venned azokat a lapokat, amelyekre az alábbi mágiákhoz szükséged lesz.

Tűzjóslat a Csillaggal: Vedd ki a Tarot pakliból a Csillag kártyát, gyújts meg hat sárga gyertyát és egy lilát. A gyertyákat, vagy teamécseseket, úgy helyezd el, hogy a sárgák közrefogják a lilát. Füstölj tömjénnel!

Most fogd a kezedbe a kártyalapot, amit nézz meg jó alaposan! Képzeld el, hogy belépsz a lapba, felnézel az égre és képes vagy kiolvasni a csillagokból a jövődet, vagy megsúgják neked azt. Ha sikerült ezt elképzelned és felvetted a lap rezgésszintjét, akkor mondd el ezt a varázsigét:

A csillagokban meg van írva a sorsom. Ha feltekintek az égre, nemcsak tüzes égitesteket, hanem titkokat hordozó csillagokat látok. Mikor belenézek a tűzbe, kiderül, mit tartogatnak számomra az idei évre égiek.”

Most tartsd még a kezedben a lapot, végy mély lélegzetet, nyugodj meg és figyeld a lila gyertya lángját, amiben képeket, jeleneteket láthatsz meg, de az is lehet, hogy ezek a fejedben jelennek meg. Légy türelmes, a szertartást addig végezd, amíg jól esik! Ha esetleg nem jársz sikerrel, akkor alvás közben, álmaidban is megkaphatod a jövőddel kapcsolatos képeket.

Tükörjóslat a Főpapnővel: Vedd ki a Tarot pakliból a Főpapnő lapot, gyújts meg két lila gyertyát, amelyek közé helyezz el egy felszentelt tükröt. Mindeközben füstölj zsályával! Vedd a kezedbe a Főpapnője lapot, amit nézz meg jó alaposan.

Összpontosíts a harmadik szemedre, képzeld el azt, hogy te szerepelsz a képen, mint a mindent tudó és látó főpapnő. Amikor úgy érzed, hogy ezt sikerült a lehető legjobban elképzelned, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Magam is papnő vagyok, bennem rejlik a Főpapnő, a mindent tudó asszony. Bármit láthatok, amit csak tudni akarok, mert hatalmam van átlátni a jövőt fedő fátylon.”

Fogd a homlokodhoz a lapot úgy, hogy ne sérüljön, és nézz bele a tükörbe! Lazulj el, mert nem kell feszülten koncentrálnod, hanem csak figyelj. A tükörben képeket, jeleneteket láthatsz. Amennyiben ez nem történik meg, akkor ne aggódj, hanem légy türelmes, mert legkésőbb álmaidban megérkezhetnek a jövőddel kapcsolatos látomások.

Álommágia az Univerzummal: Vedd ki a Tarot pakliból az Univerzum lapot, majd gyújts meg tizenkét fehér gyertyát, miközben füstölj szantállal! Helyezd az Univerzum lapot az oltárra és nézd meg jól! Lélegezz mélyeket, lazulj el és gondolj arra, hogy eggyé válsz az Univerzummal!

Képzeld el, hogy belépsz a lapba, a Világegyetem részévé válsz, tele vagy energiával és bármit megtudhatsz. Ha sikerült azonosulnod a lappal, akkor mondd el ezt a varázsigét:

Magam vagyok az Univerzum, része vagyok a világmindenségnek, nem létezhet titok előttem. Éjszaka, mikor nyugovóra térek, ellátogatok az Álmok Földjére, ahol az Univerzum felfedi előttem titkait és meglátom, miben lesz részem az idei évben.”

Most fújd el a gyertyákat, a lapot tedd a párnád alá és feküdj le! Elalvás előtt gondolj arra, hogy belépsz az Univerzum lapba és látni fogod a jövőt!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló