Kivel lehet a legjobb kapcsolatod 2020-ban?A horoszkóp szerint melyik csillagjeggyel kerülhetsz egy hullámhosszra és miért?Az emberi kapcsolatok sokfélék lehetnek kezdve az ismerőstől a kollégákon át a szereli viszonyig. Ezek a kapcsolatok kitarthatnak életünk végéig, vagy ennél sokkal rövidebb ideig. A különféle viszonyok abban is különböznek, hogy milyen nyomot hagynak bennünk, hiszen lehet, hogy valakivel elég egyszer találkoznunk, hogy örökre emlékezzünk rá, míg más hiába van velünk születésünk óta, mégsem hagy bennünk mély nyomot.

A horoszkóp szerint idén minden csillagjegy találkozni fog egy másik képviselőjével, ez a kapcsolat pedig, legyen az bármilyen termesztű, meghatározó lesz 2020-ban.

Az Oroszlán és a Mérleg kapcsolata: Habár első látásra nem illenek össze, 2020-ban mégis több olyan ok van, ami miatt barátként és szerelmesként is remek kapcsolatba kerülhet az Oroszlán és a Mérleg. Ők ketten nemcsak tökéletesen kiegészítik, és félszavakból is megértik egymást idén, hanem olyan szinten érzik egymást, amire a legtöbben képtelenek.

A Vízöntő és a Bak kapcsolata: A Vízöntő és a Bak ragyogóan érzi magát a másik társaságában 2020-ban, ugyanis idén mindketten céltudatosak, és hajlandóak együttműködni ahelyett, hogy egymagukban próbálnák valóra váltani a terveiket.

A Vízöntő és a Bak kiváló párost alkot 2020-ban, ugyanis amellett, hogy motiválják és inspirálják egymást, még a kitűzött célokat is sikerül elérniük.

A Rák és a Skorpió kapcsolata: Ahogy telik a 2020-as év, a Rák és a Skorpió úgy tölt egymással egyre több időt. Idén mind a ketten ösztönösek és kitartók, ami megteremti annak lehetőségét, hogy a kapcsolatuk több szempontból fejlődhessen.

Az egymással való törődésük nemcsak a kapcsolatukat fogja megerősíteni, hanem arra is rá fognak jönni, hogy mihez kezdjenek ezzel a kötelékkel.

A Bika és Halak kapcsolata: 2020-ban barátság, szerelem vagy munkakapcsolat alakulhat ki a Bika és a Halak között. Ők ketten a munkájukban keményen fognak dolgozni azért, hogy egymás kedvére tegyenek, méghozzá úgy, ahogy az mások el sem tudják képzelni. Idén a Bika és a Halak szellemileg közös nevezőre kerülhet, olyankor pedig tökéletes párost alkotnak.

Az Ikrek és a Szűz kapcsolata: Az esetek többségében az Ikrek és a Szűz nem tud mit kezdeni egymással, de 2020-ban egyedülálló lehetőségekben és találkozásokban lehet részük. Ők ketten rengeteget tanulhatnak egymásról és a munkáról, mindez pedig segíthet nekik abban, hogy az életet mélyebben megértsék.

Általában az Ikrek és a Szűz minden apróságon el tud vitatkozni, de idén képesek lesznek arra, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból és a kapcsolatukból, legyen az bármilyen természetű.

A Kos és a Nyilas kapcsolata: 2020-ban a Kos és a Nyilas rájöhet, hogy abban az esetben, ha képesek félretenni a köztük lévő különbségeket, akkor együtt rengeteg mindenre lehetnek képesek. A Kos alaposan megdolgoztathatja a Nyilast, aki viszont emlékeztetheti a Kost, hogy olykor nem ártana kicsit lazítania, szórakoznia. Ők ketten a lehető legjobb motiválói lehetnek egymásnak 2020-ban.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló