Döntsd el, hogy milyen leckét szeretnél megtanulni 2020-ban!



Add össze a születési dátumod számait, majd a végeredményhez kedved szerint adj hozzá egy számot 1-től 9-ig, az eredmény redukáld egyjegyűre és olvasd el az ahhoz tartozó leírást!2. Olyan ember lehetsz, akinek egyfelől szüksége van egy társra, akihez alkalmazkodhat, másfelől feladatod ennek az alkalmazkodásnak a megtanulása. 2020-ban képesnek kell lenned a önállóságra, de nem ez az egyetlen lecke, amit idén meg kell tanulnod, ugyanis legalább ilyen fontos az is, hogy kapcsolódni tudj valakihez!

3. 2020-ban mindig lesz valaki, akihez fordulhatsz, ha ennek szükségét érzed. Amennyiben úgy érzed, hogy mégsem áll melletted senki, akkor tudd, hogy a felsőbb hatalomra, az Univerzum mozgató erejére mindig számíthatsz. Bízhatsz benne, hogy hitet és energiát kapsz tőle, ha elgyengülsz. A számod alapján azt is meg kell tanulnod 2020-ban, hogy te is lehetsz támasza annak, aki egyedül érzi magát.

4. 2020-ban a kapcsolataid minősége kapja a főszerepet. Idén meg kell tanulnod azt, hogy hogyan alakíthatsz ki szoros kapcsolatokat és miként őrizheted meg azokat. 2020-ban a feladatod az, hogy felismerd és megtanuld kiismerni az embereket, valamint találd meg azokat, akikkel erős kapcsolatot kell és tudsz ápolni.

5. A 2020-as küldetésed, hogy légy egy csapat tagja, vezesd és segítsd őket. Ezt a feladatot teljesítheted a sportban. Ha például szereted a csapatjátékokat, akkor légy te az, aki összetartja és vezeti a csapatot! Ugyanakkor lehet szó arról is, hogy a családodban, baráti társaságban te fogd össze a többieket, szervezz közös programokat és figyelj, hogy mindenki jól érezze magát!

6. 2020-ban csak rajtad múlik, hogy kivel ápolsz szoros és kivel laza kapcsolatot. A belső békéd megóv attól, hogy mások rád erőltessék a lelki problémájukat, és képes vagy kizárni az életedből a zavaró embereket. Mindezt úgy tedd, hogy közben ne bánts meg másokat!

7. A hetes szám alapján született vezető vagy, aki nem csatlakozik másokhoz, hanem az emberek akarnak hozzá csatlakozni. 2020-ban fel kell ismerned a vezető szerepedet, ugyanis az emberek adnak a véleményedre, és átveszik tőled, amire gondolsz! Az idei céljaid között szerepeljen olyan, ami nem rólad szól, hanem mások megsegítéséről!

8. A nyolcas szám alapján csendes, mosolygós személy vagy, aki felszólítás nélkül tudja, hogy mi a dolga. Nem szoktál idegeskedni, hanem szimplán meglátod, amire szükség van és rájössz, hogy azt hogyan kell megoldani.

Könnyen eldöntöd, hogy milyen szakmát, munkát válassz, és azt meg is tudod csinálni. Tisztában vagy az erősségeiddel és a korlátaiddal. Mivel jól ismered önmagad és a képességeidet, ezért mindig kiegyensúlyozott vagy, az elvállalt feladataidat pedig kiválóan elvégzed.

Mindez irigységet válthat ki másokból, de a kiegyensúlyozottságoddal ezt is képes leszel kezelni 2020-ban.

9. A 9-es szám takarja a legtöbb életfeladatot. Nem ismered azt az érzést, amikor az ember elégedetten hátradőlhet, mert mindennel kész van, mert egyszerre mindig több feladatot vállalsz el és végzel el, ráadásul úgy, hogy nem is érzed soknak.

Kimeríthetetlen energiával rendelkezel, az ismerőseid pedig csodálkoznak rajta, hogy hogyan tudsz ennyi mindennek megfelelni, ennyi irányba figyelni. A feladataidat megfelelően válogatod szét úgy, hogy melyik a fontos, melyik az időt rabló. Mindemellett tudod, hogy az alvás fontos.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló