Életbölcsességek, amelyekkel jobbá teheted az életedet



Buddha szavai segíthetnek, hogy igazán sikeres és boldog lehess 2020-ban.Igazságosság: Buddha 2020-ra szóló életbölcsessége úgy szól, hogy a világon három dolog nem maradhat sokáig rejtve: a Nap, a Hold és az igazság.

Az élet egyik legnehezebb kérdése az, hogy mi az igazság, mert minden ember mást tart annak. Idén vizsgálj meg mindent, ami azzal kapcsolatos, hogy ki vagy, milyen emberré szeretnél válni, mi az életcélod, az ambíciód, jelenleg mi lenne számodra a legjobb és milyen társra vágysz. Mindez segít meghozni azokat a döntéseket, amelyek a legkedvezőbbek a számodra.

Fontos, hogy csak önmagadhoz igazodj, még akkor is, ha néhány elhatározásod nem nyeri el mások tetszését, ugyanis az számít igazán, hogy jól érezd magad. Hajlandó leszel felvállalni az egyéniségedet és kilógni a sorból?

Gondolatok: Buddha azt vallotta, hogy mindenki az, amit gondol. Mindaz, amire gondol, mert a gondolataikkal mindenki képes teremteni. Ez azt jelenti, hogy amennyiben azt szeretnéd, hogy a valóság nagyszerű legyen 2020-ban, akkor ahhoz arra lesz szükséged, hogy a gondolataidat tudatosan irányítsd, hogy azok pozitívak és motiválók legyenek!

Ez azért nagyon fontos, mert a gondolataid befolyásolják az érzéseidet, amelyek hatást gyakorolnak a cselekedeteidre, amik pedig az eredményeket hozzák. Az összes olyan gondolatot, amelyben van választásod, irányíthatod és tudatosan dönthetsz benne.

Ha ezt sikerül megtanulnod, akkor ezzel átveheted az irányítást az életed felett, aminek eredménye az lesz, hogy kiegyensúlyozottnak és boldognak fogod érezni magad.

Bölcsesség: Buddha egyik életbölcsessége úgy szól, hogy képzeld el, hogy a világon minden ember megvilágosodott, akárcsak te. Mindenkiből tanár lett, képessé váltak a türelemre, a bölcsességre, a hiánytalan együttérzésre és mindig az éppen megfelelő dolgot teszik!

Ez a megállapítás arra próbál rámutatni, hogy minden élmény, amit életed során megtapasztalsz, függetlenül attól, hogy mekkora kihívás, valójában lecke, amiből az élet ajándéka lehet, ha hajlandó vagy levonni és megérteni annak a tanulságát.

2020-ban légy türelmes, kitartó, mert a válaszok meg fognak érkezni. Idén el kell döntened, hogy hogyan lehetnél nyitottabb az élettől kapott leckékre és akarsz-e fejlődni?

Szeretet: Buddha szerint, ha nincs az emberben könyörület, akkor az egész nem ér semmit. 2020-ban fejezd be az önostorozást azzal kapcsolatban, hogy mit nem tettél meg, mikor cselekedtél rosszul, ne foglalkozz azzal, hogy milyen hibákat követtél el, vagy mit kellett volna inkább tenned!

Most már ideje összeszedned magad, a gyengeségeid helyett az erősségeidre koncentrálnod. Higgy abban, hogy a világon minden lehetséges! Bocsásd meg magadnak a korábbi hibáidat! Szeresd magad azért, aki vagy, és ne viselj álarcot, hogy az emberek azt csodálják. 2020-ban rá kell jönnöd, hogy hogyan lehetsz könyörületesebb önmagaddal és miképpen szeretheted jobban önmagadat!

Belső béke: Buddha azt vallotta, hogy a békét nem máshol kell keresni, mert az belülről fakad. Ez az életbölcsesség arra utal, hogy a világon nem léteznek olyan anyagi javak, amelyek valódi és tartós boldogságot vagy lelki békét teremtenének.

Éppen ezért ezek helyett inkább befelé figyelj, a lényegi dolgokkal foglalkozz és arra koncentrálj, hogy ki vagy, milyen alapvető értékekkel rendelkezel! Ezáltal megteremtheted a tartós belső béke állapotát, függetlenül a külső körülményektől. 2020-ban figyelj, hogy elegendő időt tölts önmagaddal!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló