Romantikus filmmel segíthetsz a szerelmi bánaton



Könnyebben túlteheted magad a csalódáson, ha megnézed a csillagjegyed alapján neked ajánlott történetet.Kos – Half Magic: A Heather Graham, Stephanie Beatriz és Angela Kinsey főszereplésével, 2018-ban készült romantikus film három barátnőről szól, akik egymást támogatva igyekeznek sikeressé válni.

Bika – Kőgazdag ázsiaiak: A Constance Wu és Henry Golding főszereplésével, 2018-ban készült Kőgazdag ázsiaiakban, amiben Rachel elkíséri az Amerikában megismert, egyébként befolyásos családból származó párját Szingapúrba, az egyik barátja esküvőjére.

Ikrek – A hihetetlen Jessica James: A Netflix vígjátéka megmutathatja neked, hogy a szakításból is lehet tanulni. A hihetetlen Jessica James egy drámaíróként dolgozó nőről szól, aki a friss szakítása után megismeri a hasonló helyzetbe került Boone-t.

Rák – Rögtönzött szerelem: Egy pakisztáni származású színész, Kumail Nanjiani beleszeret az író Emily Gordonba. A történet azt meséli el, hogy a pár hogyan harcol a kapcsolatukért a kulturális különbségek és Emily súlyos betegsége ellenére.

Oroszlán – Mindenki szeret valakit: A történet főszereplője a sikeres, szingli Clara, aki rábeszéli az egyik kollégáját arra, hogy kísérje el egy esküvőre, ahol a párjaként mutathatja be a családjának. A helyzet tovább bonyolódik, amikor az esküvőn megjelenik Clara volt szerelme.

Szűz – The Sun Is Also A Star: Nicola Yoon könyvének filmadaptációjának főszereplői a cinikus Natasha és a javíthatatlanul romantikus Daniel. A történet a nő utolsó Amerikában töltött napjáról szól, ugyanis a családjával együtt visszatoloncolják Jamaicába. Ezen a napon hozza össze a sors Daniellel, akivel egymásba szeretnek.

Mérleg – Set It Up: A történet főszereplője a kimerülésig dolgoztatott beosztott, Harper, aki összefog a hasonló helyzetbe került munkatársával, hogy összehozzák a főnökeiket. Sikerül a tervük? Ki lesz végül szerelmes?

Skorpió – Always Be My Maybe: A személyiségfejlődésről, régóta várt szerelemről és az egók összecsapásáról szóló vígjáték, ami két gyerekkori barát 15 évvel későbbi újbóli egymásra találását meséli el.

Nyilas – Ibiza: A Netflix utazós filmjének főszereplője munkaügy miatt utazik Barcelonába két barátnőjével. A városban megismerkedik a helyes DJ-vel, és mivel az üzleti ügyei csúsznak, ezért elutazik vele Ibizára, Európa bulifellegvárába.

Bak – Falling Inn Love: A nem túl csöpögős történet főszereplője, Gabriela, aki a munkája elvesztése után megnyer egy új-zélandi fogadót, aminek a felújítása során beleszeret a munkálatokban neki segítő férfiba.

Vízöntő – Így csajozz egy földönkívülivel: Szakítás és csalódás esetén hajlamos vagy elméleteket gyártani arról, hogy ki hibázhatott a kapcsolatotokban, te vagy a volt párod, ezért mindenképpen meg kellene nézned a hetvenes évek Angliájának punk-rock világát megidéző filmet, aminek főszereplője Zan, a földönkívüli, aki beleszeret egy földlakóba.

Halak – The Last Summer: Érzelmes és romantikus természetedből kiindulva a The Last Summer című filmet kellene megnézned a szakítás, csalódás után, mert ennek a történetnek minden mondata neked szól, és képes lehet visszaadni a szerelembe vetett hitedet.

A 2019-es romantikus történet középpontjában egy baráti társaság áll, akik az egyetem előtti utolsó nyáron elmennek nyaralni. A film bemutatja a szereplők gyengeségeit és szerelmét.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló