Karmatisztítás 2020



Válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el, hogy a Karma Angyala szerint, milyen karmikus adósságodat kellene rendezned idén!1. Adakozz: Lehetőségeid szerint adj egy kicsit másoknak! Ne csak pénzre, élelmiszerre, tárgyakra gondolj, különösen akkor, ha neked sincs, mert egy ölelés, jó szó is bőven elég! Ha tudod, hogy megengedheted magadnak, hogy pár száz forinttal segíts, esetleg rengeteg ételt dobsz ki hetente, akkor azt inkább oszd meg másokkal! 2020-ban gyakorold az önzetlenséget, soha semmit se sajnálj az emberektől, állatoktól!

2. Kölcsön: Valószínű, hogy a mostani életedben van egy kölcsön, amit 2020-ban vissza kell fizetned! A kölcsön visszaadását ne halogasd! Banki kölcsön esetében arra figyelj, hogy rendszeresen törlessz, nehogy kamatostul kelljen rendezned az adósságod!

Ha egyik verzió sem igaz rád, akkor gondold át, hogy nincs-e nálad egy kölcsön kapott tárgy, amit még nem adtál vissza a gazdájának! Mivel minden, ami kölcsön van, negatív karmát szül, ezért mindenképpen vissza kell adnod!

3. Mondj igent: Ezt a karmikus adósságot azzal teremthetted, hogy túl sok embert, lehetőséget, meghívást utasítottál vissza. 2020-ban használd minél gyakrabban az „igen” szót! Mondj igent az új dolgokra, szerelemre, lehetőségekre, az életre!

4. Bocsáss meg: Előző életeidben valaki elkövetett ellened valamit, esetleg rettenetesen megbántott, te pedig ezt nem bocsátottad meg, de az is lehet, hogy ez a jelen életedben is igaz. Talán már próbáltál megbocsátani az illetőnek, de még mindig maradt benned tüske.

Ha tudod, hogy kire és miért neheztelsz, akkor 2020-ban légy minden erőddel azon, hogy szívből megbocsáss neki! Ha viszont átgondoltad, és nincs senki, akire haragudnál, akkor mondj el hangosan egy imát, amiben azt kéred az istenektől és az angyaloktól, hogy világítsák meg az elmédet, majd mondd azt, hogy mindenkinek megbocsátasz, aki valaha ártott neked!

Az sem kizárt, hogy saját magadnak nem bocsátottál meg. Önmagadnak megbocsátani talán a legnehezebb feladat, ezért még több kitartásra és imára lehet szükséged.

5. Szívesség: A Karma Arkangyala szerint leginkább a mostani életedről lehet szó, de a korábbi életeidből is magaddal hozhattad a karmikus adósságodat. Az, hogy melyikről van szó, attól függ, hogy tudatában vagy-e annak, hogy szívességgel tartozol, amiért korábban neked segített valaki.

Ha van ilyen személy, akkor igyekezz viszonozni a szívességet! Amennyiben nincs senki, akinek szívességgel tartozol, akkor azzal egyenlítheted ki a karmádat, ha másoknak teszel néhány önzetlen szívességet.

6. Adj életet: Lehetséges, hogy az előző életeid valamelyikében elvetted valaki életét. Nem biztos, hogy emberét, lehet állatét vagy növényét, de az is lehet, hogy a mostani életedben vágtál ki például egy fát úgy, hogy előtt nem kérted a bocsánatát. Legyen bárhogy, a lényeg az, hogy 2020-ban életet kell adnod.

Ez lehet gyerekvállalás, ha egyébként is tervezed. De életet adhatsz azzal is, ha elültetsz egy növényt, sőt, alkotással is rendezheted a karmikus adósságodat, hiszen egy képnek, egy dalnak, egy szövegnek is adhatsz életet.

7. Engedd el: 2020-ban egy egész éved van arra, hogy ráébredj, mit vagy kit nem tudsz elengedni. Ha ezt felismerted, akkor kezdheted gyakorolni az elengedést. Ne akard birtokolni, ne fojtsd el, ne erőlködj, hogy egyedül a tiéd legyen, hanem engedd el! Ha van dolgotok egymással, akkor vissza fog találni hozzád! Ha nincs, akkor valami új fog érkezni a helyére.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló