Életük legrosszabb első randijáról meséltek a Reddit felhasználói



Rengeteg válasz érkezett a „Mi volt életed legszörnyűbb első randija?” kérdésre.Túl nagy elvárások: „A lány igazán felszínes volt. Hosszú listát állított fel arról, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie annak a férfinak, akivel hajlandó randevúzni. A kocsija legyen Mercedes vagy BMW, viseljen Rolexet és öltönyt, legyen saját lakása, hajója, nagy öröksége és nem lehet nála két évvel idősebb. Egy 18 éves főiskolai gólya volt a csaj. A közelmúltban diplomáztunk. Az egész fősuli alatt nem randizott, mert úgy érezte, hogy nincs senki, aki megfelelne az igényeinek.”

Vallási problémák: „Randialkalmazáson keresztül találkoztunk. Elég normálisnak tűnt, de az első randink közepén, amikor kiderült számára, hogy etnikailag zsidó származású vagyok, nekiállt szidni a zsidókat, és arról kezdett beszélni, hogy majd hogyan fogom a gyerekeit áttéríteni az ördögi kultuszomra. Hát, nem alakult valami jól a randi. Egyébként ateista vagyok.”

Szemét kérdés: „Az első randin elmentem a lányért. Amikor beült a kocsimba, meg sem várta, hogy köszönjek, vagy bármit mondjak, máris megkérdezte, hogy szelektíven gyűjtöm-e a szemetet. Hirtelen köpni, nyelni nem tudtam, de aztán azt válaszoltam, hogy persze, van a világon, aki nem?

Erre közölte, hogy nem hiszi, hogy túl jól ki fogunk jönni egymással.”

Filmes jel: „A Tinderen jöttünk össze, aztán jó néhány hét csetelés után randiztunk. Miután kicsit beszívtunk, úgy döntöttünk, hogy megnézünk egy horrorfilmet, amit még egyikünk sem látott. Az Elijah Wood főszereplésével készült Elmebetegre esett a választásunk.

Kényelmesen elhelyezkedtünk és elindítottuk a filmet, aminek az első jelenetében Elijah megismer egy lányt az interneten. A lány felmegy a lakására, ahol a pasi megöli. A lánnyal nem lett második randink.”

Taszító képesség: „Tulajdonképpen az első randi legelején kérdezte meg a srác a barátnőmtől ezt: Te most menstruálsz? Van egy furcsa képességem, amivel kiszagolom, ha egy lánynak megvan.

A barátnőm azonnal fogta a táskáját, és távozott.”

Füstbe ment randi: „Az egyik barátnőmmel történt meg, hogy a pasi folyamatosan az arcába fújta az e-cigi füstjét az étteremben, közben pedig azt kérdezgette a barátnőmtől, hogy ugye lenyűgözőnek találja ezeket az óriás felhőket?”

Szánkó: „A lány megkérdezte, hogy van-e szánom, mert akkor elmehetnénk a barátaival szánkózni a hétvégén. Rávágtam, hogy ez remek ötlet, és van szánkóm. Meg is jelentem nála a kis szánkómmal, csak éppen kiderült, hogy ő motorosszánra gondolt, mert motoros-szánkózni mentek. Én meg beállította a faszánkóval…. Jesszusom! Nem volt több találkozásunk.”

A díler: „A Tinder hozott össze minket. Néhány napig cseteltünk, aztán megbeszéltük, hogy összefutunk az egyik kocsmában. A randin sokat nézegette a telefonját, feszültnek tűnt és a bejárati ajtót figyelte, mintha várna valakit.

A belépő emberek közül rengetegen köszöntek a lánynak, úgyhogy rájöttem, hogy valamiféle törzshelyén lehetünk. Rendeltünk egy italt, majd hamarosan megjelent egy pasi, a randipartnerem elnézést kért, és kiszaladt „csak egy percre”.

Negyedóra telt el, de nem jött vissza. Ekkor a pincér odajött az asztalomhoz, és közölte, hogy az a férfi, aki bejött, a lány kokaindílere, és nem fog vissza jönni. Ha mégis, akkor biztos, hogy a lány közelébe sem szeretnék lenni.”

A vegán: „A munkahelyemről randiztam egy vegán csajjal, aki tudta, hogy én nem vagyok az. A rendelés előtt kijelentette, hogy nekem is vegánnak kell lennem, ha járni akarok vele. Kértem egy bús salátát. Nem volt második randi.”

(Forrás: wmn.hu)

Ajánló

Ajánló