Hogy állsz a szellemi fejlődéssel?



A képen először meglátott részlet szerint mit kellene tenned a szellemi előrelépésed érdekében?

Életünk során folyamatosan tanulunk és fejlődünk, éppen ezért fontos odafigyelnünk önmagunkra, a cselekedeteinkre és a viselkedésünkre. Habár előfordulnak akadályok, nehézségek és rossz időszakok, mégis tudnunk kell, hogy nem baj, ha néha kicsit megállunk pihenni, de utána újult erővel kell folytatnunk az utunkat, és be kell fejeznünk mindent, amit elkezdtünk.

Ebben segíthet a következő teszt, ami esetében annyi a dolgod, hogy olvasd el a lenti képen először meglátott részlethez tartozó leírás, amiből kiderülhet, hogy milyen szinten állsz a szellemi fejlődésedben, és mit kellene tenned az előrelépés érdekében. 1. Fák: Ha a lombkoronás fákat láttad meg azonnal, akkor ez alapján olyan ember lehetsz, aki sokat beszél az érzéseiről, és szívesen önti szavakba, amit érez. Az is jellemző lehet rád, hogy majdnem minden szituációban a kreativitásodat használod fel arra, hogy kapcsolatot teremts a téged körülvevő világgal.

A hozzáértésed arra inspirál másokat, hogy több tisztaságot és szépséget lássanak a való világban. Ennek ellenére nem különösebben hiszel magadban, sokszor alábecsülöd a képességeidet és gyakran elfelejted, hogy képes lehetnél a világ megváltoztatására a művészet és szeretet iránti őszinte hiteddel.

Annak érdekében, hogy előrelépést érj el a szellemi fejlődésedben, el kell kezdened hinni és bízni önmagadban, illetve olyan embereket kellene magad köré gyűjtened, akik támogatnak, motiválnak és nem akadályoznak a fejlődésedben!

2. Emberi fej: Abban az esetben, ha az emberi fej volt a legelső, amit észrevettél, akkor olyan személyiség lehetsz, aki az egyensúlyt keresi az élet összes területén. Az emberi kapcsolataid terén folyton szabályokat állítasz fel és határokat húzol, illetve csak a jót vagy hajlandó befogadni.

Téged a hitelességed miatt csodálnak, ám ez nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan belülről fakadó problémáid, amiket még meg kell oldanod! Ha szeretnél a kívánságaid szerint élni, akkor ahhoz előbb le kell számolnod a múltaddal.

El kell felejtened a régi dolgokat, mert csak ezt követően léphetsz tovább és élheted azt az életet, amelyre mindig is vágytál! A szellemi fejlődésed érdekében nyitottabbnak kell lenned a jelen adta lehetőségek esetében!

3. Emberi nyak: Ha az emberi nyak volt az első részlet, amit észrevettél, akkor ez alapján az mondható el rólad, hogy teljes mértékben a jelenben élsz és realistaként állsz hozzá a világ dolgaihoz.

Arra törekszel, hogy olyan boldoggá tedd a saját és a körülötted lévő emberek életét, amennyire csak tudod. Ez nagyszerű, ugyanis a világnak szüksége van az olyan nagylelkű emberekre, amilyen te is vagy, viszont mindehhez elengedhetetlen egyfajta egyensúly.

A nagy adakozásban, függetlenül attól, hogy tárgyi vagy lelki dologról van szó, sokszor elfeledkezel önmagadról, emiatt előfordul, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretted volna. Annak érdekében, hogy a szellemi fejlődésedben előrelépj, és jobb életet élj, muszáj felállítanod egy fontossági sorrendet, ami esetében amellett, hogy figyelembe veszel másokat, önmagadat helyezd az első helyre!

Ebben segíthet, ha néha megkérdezed magadtól, hogy: ez miben segít engem? Ezáltal mi válik jobbá számomra? A szellemi fejlődésed érdekében tartsd észben, hogy neked is kijár az a boldogság, amiket azok élnek át, akiken mindig nagylelkűen segítesz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló