Februári jóslatVálassz egyet az alábbi hat lap közül, hogy megkaphasd a mágikus hóvirág jóslatát!1. Megtalálod, amit keresel: Azt jósolja neked a mágikus hóvirág, hogy februárban megtalálod, amit keresel. Lehet ez például egy jel, munka, boldogság, esetleg egy megoldás. Keress bármit, azt megkaphatod, megtalálhatod az év második havában.

Azért, hogy sikerrel járj, tartsd nyitva a szemed és a füled, valamint keress tovább! Ha esetleg még nem tudod, hogy keresel valamit, akkor a lelked kapcsolatba kerülhetett az Univerzummal, amivel együtt, a tudtod nélkül, már előkészítették a februári meglepetést. Talán, ha megkérdezed a lelkedet, megsúgja, hogy mi az, amit keresel.

2. Kegyeibe fogad: Valaki a kegyeibe fogad februárban. Ez a valaki egy személy a környezetedből, vagy a sors, esetleg az égiek. Nem kizárt, hogy valaki felkarol és segít neked a céljaid elérésében. A mágikus hóvirág szerint olyan támogatóra lelhetsz az év második havában, aki hosszabb-rövidebb ideig melletted lehet az utadon. Ez az illető lehet egy munkatársad, de bárki más is, aki észreveszi a tehetségedet.

3. Új otthonra lelsz: A mágikus hóvirág szerint februárban új otthonra lelsz. Ez jelentheti azt, hogy elköltözöl egy másik lakóhelyre, vagy külföldre mész. Arról is lehet szó, hogy a pároddal úgy döntesz, hogy ideje egy fedél alatt élnetek.

Ugyanakkor az új otthon nem csupán azt a helyet jelentheti, ahol életvitelszerűen élsz, hanem azt is, ahol jól érzed magad. Lehet ez a munkahelyed, a baráti társaságod vagy a szerelmed is, tehát bármi, ahol otthonosan, biztonságban érzed magad. A tavasz hírnöke szerint februárban meg fogod tudni, hogy pontosan milyen új otthonról lesz szó.

4. Egyszer hopp, másszor kopp: Elég felemás hónapra számíthatsz februárban, aminek időszakában egyszer fent, máskor lent érezheted magad. Ez a vegyes állapot nemcsak a hangulatodra vonatkozhat.

Előfordulhat, hogy az anyagi helyzeted és a karrierrel kapcsolatos sikereid lesznek hullámzóak. Ez azonban semmitől se vegye el a kedvedet! Örülj, amikor szerencsés periódusod lesz, és igyekezz azt addig megtartani, amíg csak lehet! Amikor viszont rossz időszakon mész keresztül, akkor figyelj és tanuld meg az ezzel járó életleckét!

5. Szerelmetek betetőzik: A mágikus hóvirág azt jósolja neked, hogy februárban szerelem érkezik az életedbe. Ha kapcsolatban élsz, akkor az betetőzni látszik. Ez jelentheti azt, hogy felvállaljátok az egymás iránt érzett szerelmeteket, és a házasság mellett döntötök.

A lényeg, hogy az év második havában valamiféle szerelmi beteljesülésre számíthatsz. Még akkor is, ha párt keresel, ugyanis ebben az esetben nagy meglepetésben lehet részed, talán a szerelem első látásra élményével leszel gazdagabb. Ha van valaki, akivel már egy ideje kerülgetitek egymást, akkor ezzel a személlyel lehet részed a beteljesülésben.

6. Terem neked babér: A mágikus hóvirág neked szóló jóslata szerint februárban lehetőséged adódhat megcsinálni a szerencsédet. Légy szemfüles, nehogy lekésd ezt az alkalmat! Lehet, hogy egy ismerősöd, vagy egy egyelőre még nem ismert jótevő fog segíteni az előrébb jutásban.

Amennyiben előléptetésre vágysz, esetleg vállalkozást indítanál, akkor februárban tedd ezt meg, mert az égiek támogatni fognak abban, hogy valóra váltsd a terveidet! Ha igazán elszánod magad, akkor semmi sem lesz lehetetlen a számodra az év második havában!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló