Valentin-napi randevúötletek a csillagoktólA horoszkóp szerint milyen program nyerné el a párod tetszését február 14-én?Kos – hőlégballonos repülés: A Kos imádja a kalandokat, ezért biztos, hogy lenyűgözné, ha Valentin-napon egy hőlégballonos repülés közben madártávlatból szemlélhetné a világot.

Bika – vacsora a szabad ég alatt: A legszívesebben a szabad ég alatt töltené a Valentin-napot, például egy kiváló vacsorával körítve. A hangulatot a finom bor, félhomály és a friss virágok fokozhatják. Ha az időjárás miatt nem valósulhat meg a szabad ég alatti vacsora, akkor otthon is meg lehet teremteni a romantikus hangulatot.

Ikrek – hétvégi kiruccanás egy teljesen új helyre: A tökéletes ünneplés számára az lenne, ha párjával kiélheti a kalandozó hangulatát egy számára még ismeretlen helyszín felfedezésével. Vállalkozó kedve miatt boldogan ismerkedik új emberekkel, ami nagyszerű módja annak, hogy felkeresse a hely minden szegletét. A felfedezés mellett bőven jutna ideje a párjára is.

Rák – egy vacsora a sétahajón: Imádja a vizet, ezért számára ez a legjobb helyszín az ünneplésre. Egy vacsora a sétahajón luxus érzetét kelti benne, és különleges emlékként fog visszagondolni rá. Ahhoz azonban, hogy a randevú tökéletes legyen, időben le kell foglalni az asztalt!

Oroszlán – rejtélyekkel fűszerezett vacsora: Rajong a talányos feladatokért, emiatt számára nagyszerű program lenne, ha a vacsora közben egy izgalmas rejtélyt oldana meg a párjával. Miután az Oroszlán kiélte a nyomozói vágyait a kedvesével, megkoronázhatja a Valentin-napot azzal, hogy a párjával megnéz egy izgalmas krimit.

Szűz – valódi romantikus randi: Imádná, ha Valentin-napon nemcsak a párjával ünnepelnének, hanem a kis kedvenceiket is magukkal vihetnék, ugyanis sokkal felszabadultabb lenne, ha nem kell azon izgulnia, hogy mi lehet az otthon hagyott kutyájával vagy macskájával.

Mérleg – piknik a kedvenc parkodban: Nem könnyű megvalósítani a legtökéletesebb Valentin-napot, mivel a februári időjárás nem a legideálisabb ahhoz, hogy a kedvenc parkjában piknikezzen. Ugyanakkor mindig ellazítja a park és eleve a természet, amivel soha nem tud betelni. Egy ilyen randevú energiával és jókedvvel tölti fel. Ha viszont a piknik nem valósul meg, akkor biztos, hogy jó alternatíva egy séta a párjával, majd vacsora a kedvenc éttermükben.

Skorpió – egy est a költészetről: Mindig megérinti az a szenvedély, ami a Valentin-napra jellemző. Őt mindig elvarázsolja, ha hallja, olvassa, hogy mások milyen költőien beszélnek vagy írnak a szerelemről. Ha pedig a párja olvass neki szerelmes verseket, akkor biztos, hogy felejthetetlen les a Valentin-napja.

Nyilas – szórakoztató tárlatvezetés: Imád múzeumba járni. Számára tökéletes randevú lenne, ha a párjával szórakoztató tárlatvezetésen vehetne részt a kedvenc múzeumában. Ez egyfelől lehetővé tenné, hogy másik oldaláról ismerje meg a helyszínt, másfelől kiélhetné a kreativitását és a szórakozás iráni vágyát.

Bak – klasszikus vacsora és mozi: Hagyománytisztelete miatt a klasszikus vacsora és mozi tökéletes program a számára.

Vízöntő – intellektuális Valentin-napi program: A Vízöntő imádja, ha ismert művészek arról mesélnek, hogy mi ihlette az alkotásukat, mi rejlik a múzsájuk mögött, mert így lehetősége van arra, hogy jobban megértse az alkotási folyamatokat és a műtárgyak jelentését.

Halak – romantikus mozi: A Halak számára az ideális program az lenne Valentin-napon, ha a kedvesével romantikus filmeket néznének. Egy ilyen randit érzelmes estével hálálná meg a szerelmének.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló