Valentin-napi ajándékötletek



Mire vágyhat idén a párod a horoszkóp szerint?Kos: A Kos idén annak örülne a legjobban, ha egy csodaszép ékszert kapna, amit mindenkinek mutogathat. Számára a Valentin-nap az üzletről, a csillogásról és a ragyogásról szól, de ez nem jelenti azt, hogy csak a külsőségek érdeklik.

Bika: Ha a párod Bika jegyű, akkor a lelke mélyén úgy gondolhatja, hogy 2020-ban az érzékek és érzelmek tehetik tökélessé a Valentin-napot. A szerelmesek ünnepéről megvan a véleménye, de mégis nyitott rá valamilyen szinten.

Ikrek: Az Ikrek a lelke mélyén egy új kütyüre vágyhat az idei Valentin-napon, ugyanis ez a csillagjegy híres arról, hogy imádja a kommunikáció minden formáját, ráadásul igazán jó is azokban.

k: Ha a Rák a kedvesed csillagjegye, akkor a lelke mélyén bárminek örülne, ami tele van rózsaszirmokkal és imádattal az idei Valentin-napon, hiszen ő rendkívül érzelmes, a szerelem és párkapcsolat pedig mindennél fontosabb a számára.

Oroszlán: Az oroszlán egy romantikus hétvégére vágyhat a lelke mélyén az idei Valentin-napon. Az Oroszlán soha nem hagyná ki a Valentin-napot, főleg akkor nem, amikor fülig szerelmes. Használjátok ki, hogy 2020-ban péntekre esik, és menjetek el egy hosszú hétvégére!

Szűz: A Szűz idén bárminek örülne, amitől szépnek érezheti magát. Soha nem vallaná be, hogy érdekli a Valentin-nap. Jellemzően úgy tesz, mintha kicsit sem foglalkoztatná, de valójában ő is vágyik a kedves figyelmességekre és a szép dolgokra. A Szűz mindennek örül, amiről úgy gondolja, hogy a párja attól vonzóbbnak látja.

Mérleg: A Mérleg általában annak örül, ha a kedvese csak rá figyel, de 2020-ban azt szeretné a legjobban, ha végre hivatalosabbá válna a párkapcsolata, és Valentin-napon hangozna el a nagy kérdés.

Skorpió: A Skorpió szeretné, ha az idei Valentin-napon nyugalma lenne. A Valentin-napról nincs túl jó véleménye, viszont arra igenis vágyik, hogy a társa kimutassa neki az érzéseit. 2020-ban egy jógabérlet, ahol együtt gyakorolhattok, tökéletes ajándék lehet.

Nyilas: A Nyilas arra vágyhat, hogy a 2020-as Valentin-nap olyan örömteli élményekkel gyarapítsa, amelyeket soha nem fog elfelejteni. Idén nincs semmi, amire jobban vágyna az izgalmaknál, rengeteg nevetésnél, örömnél és szórakozásnál. Természetesen ehhez nem kell egzotikus országba utaznotok, ugyanis a célnak egy vidám színdarab vagy nyomozással körített vacsoraest is megfelel.

Bak: A Bak a múltja felidézésére vágyhat az idei Valentin-napon, ezért egy hagyományos vacsorával, a közösen eltöltött idővel és régi fényképek nézegetésével igazán boldoggá teheted.

Vízöntő: A Vízöntő izgalmas beszélgetésre vágyhat az idei Valentin-napon. Bár nincs különösebben jó véleménnyel a Valentin-napról, mégis hálás lesz minden olyan meglepetésért, ami különleges és eltér a szokásostól.

A Vízöntő ismert arról, hogy nem tudja megfelelően kifejezni az érzelmeit, viszont amikor a párja figyelmét és szeretetét élvezheti, akkor ő a legboldogabb, legbolondosabb az összes csillagjegy közül.

Halak: A Halak imádja a művészeteket, ezért minden olyan meglepetésnek örül, ami ezzel kapcsolatos. Ha sikerül a kedvenc előadója koncertjére, az első sorba, jegyet szerezned, akkor biztos, hogy egész évre sikerül boldoggá tenned.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló