Valentin-napi mágikus parfümreceptek



Mielőtt kipróbálnád a recepteket, mindig teszteld bőrpróbával, hogy nem vagy-e allergiás valamelyik olajra, valamint csak bőrbarát olajat használj!Ha párt keresel, esetleg az exeden szeretnéd végre túltenni magad, vagy a meglévő párkapcsolatodat tüzelnéd fel, akkor próbáld ki a nyolc Valentin-napi parfümreceptek bármelyikét, feltéve, hogy nem vagy allergiás valamelyik olajra, amit mindig tesztelj bőrpróbával, és csak bőrbarát olajat használj!

A Valentin-napon kívül is használható parfümöket általában egy ujjnyira kenik a következő helyekre: nyak, csukló, kézfej, szeméremtest, mellkas.

A parfümökhöz szükséged lesz egy bázis olajra, amire a legjobb választás a jojoba olaj, de a célnak megfelel az étolaj vagy az olíva olaj is. A receptek 10-15 milliliter parfümre vonatkoznak, ami nagyjából megfelel a patikában kapható barna kis üvegek méretének.

Az alap recept: Ha kész olajokkal dolgozol, akkor csak csepegtesd bele a bázis olajba. Fogj egy sötét üveget, amibe tégy 10 ml alap (bázis) olajat, majd adj hozzá 15-30 csepp illóolajolajat, vagy annyit, amennyit a választott recept előír.

Amennyiben úgy döntesz, hogy nyers alapanyagokat vagy félig olajokat használsz, akkor vegyél elő egy tálat, amibe rakd bele az alapanyagokat, az olajokat, majd önts rá annyi bázis olajat, amennyi az egészet ellepi. Ezt követően legalább két napig hagyd száraz, hűvös helyen állni. Amikor letelt a két nap, akkor szűrd le egy kis üvegbe és használd!

Gyere hozzám olaj: Ez a recept a vudu és a hoodoo mágiából származik, a célja pedig az, hogy rád találjon a leendő párod, de a kiszemeltedet is segíthet bevonzani.

8 csepp pacsuli
6 csepp gyömbér
4 rész rózsa olaj
3 rész fahéj olaj

Kívánj engem olaj: Ezt a receptet akkor válaszd, ha szeretnéd, hogy kívánjon a kedvesed vagy a kiszemelted!

10 csepp fahéj
6 csepp vaníliaolaj
1 tk. szegfűszeg
6 csepp gyömbér

Nyitott szív olaj: Ez a mágikus parfüm segíthet az összetört szíved gyógyításában, és abban, hogy újra nyitottan, bizalommal telve tekints a lehetséges jelöltekre.

6 csepp jázminolaj
4 csepp gyömbérolaj
2 csepp neroli olaj

Sheela-Na-Gig olaj: Ha kipróbálod ezt a parfümöt, akkor ellenállhatatlan karizmát teremthetsz magadnak, valamint növelheted a szexuális vágyat.

6 csepp pacsuli olaj
4 csepp ylang ylang
4 csepp jázmin olaj
2 csepp neroli olaj

Őrült szerelem olaj: Ha van párod, de úgy érzed, hogy szükség van arra, hogy újra beléd szeressen, a kapcsolatotokra pedig ráférne a szenvedély, az élmények, a játékosság, akkor próbáld ki ezt a parfümreceptet!

10 csepp mandarin olaj
8 csepp geránium olaj
4 csepp szantálfaolaj
1 tk. sáfrány

Én vagyok az álmod olaj: Ha van párod, akkor ezzel a parfümmel elérheted, hogy testestül, lelkestül akarjon. Ha nincs párod, akkor a kiszemelted bevonzására alkalmazhatod.

6 csepp vaníliaolaj
6 csepp pacsuli olaj
4 rész gyömbérolaj
4 csepp jázminolaj
2 csepp fahéj olaj
4 csepp rózsa olaj

Elengedlek olaj: Amennyiben gyanítod, hogy azért nem találtál még új párt, mert nem tudod elengedni a volt kedvesed, akkor próbáld ki ezt a receptet! A parfümöt addig viseld, amíg nem érzed, hogy már nem fáj annyira a szakítás és az exed emléke.

10 csepp levendula
1 t. zöld tea por
1 tk. borsmenta
1 tk. Kamilla

Keress meg olaj: Ha kipróbálod ezt a receptet, akkor napokon belül betoppanhat az új párod az életedbe.

25 csepp mandarin olaj
10 csepp kardamom olaj
10 csepp rózsa olaj
5 csepp pacsuli olaj
5 csepp magnólia olaj

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló