Énkép horoszkóp



Hogyan látják magukat a csillagjegyek?Az emberek hajlamosak az alapján megítélni magukat, hogy mit gondolnak róluk mások, de az énkép lényege az, hogy az egyén hogyan értékeli önmagát, a jó vagy a rossz jellemvonásait emeli-e ki.

A horoszkóp szerint minden csillagjegy másképp tekint önmagára. Íme, hogy hogyan!

Kos: Minden körülmények között vezetőnek képzeli magát, és azt hiszi, hogy ezzel mindenki más is tisztában van. A csapatirányítási képességei miatt ezt teljesen megalapozottnak gondolja. Igaz, ami igaz, ebben valami valami.

Bika: Meggyőződése az, hogy igazi partiarc. Szerinte mindegy, hogy hol bukkan fel, ott biztos, hogy véget vet az unalomnak, és beindítja a bulit. Úgy tekint magára, mintha DJ, rendező vagy hangulatfelelős lenne. Az igazság ezzel szemben az, hogy nem könnyű olyan csillagjegyet találni, aki otthonülőbb lenne a Bikánál.

Ikrek: Magányos, meg nem értett zseninek látja magát, akinek folyton összetörik a szívét. Szerinte az élet tele van nehéz és igazságtalan dologgal, amelyeket persze elsősorban vele történnek.

Rák: Azt hiszi magáról, hogy megvilágosodott, és képtelen elfogadni, hogy valójában teljesen olyan, mint mindenki. A többi embernél felsőbbrendűnek érzi magát, főleg spirituális gondolkodás terén.

Oroszlán: Azt hiszi magáról, hogy ő mindent tud, mindenben neki van igaza, a tapasztalatai alapján pedig biztos benne, hogy mindenben ő a legjobb. Az Oroszlán egója hatalmas, és elvárja, hogy mindenki csodálja.

Szűz: Folyton fenyegetettségben érzi magát, de közben csúnya sors vár arra, aki ellent mer mondani neki. Amellett, hogy a legvédelmezőbb csillagjegy, még büszkének és korrektnek is hiszi magát. Ezzel egyetemben bosszantóan maximalista.

Mérleg: Azt gondolja magáról, hogy igazán jó és barátságos lélek. Biztos benne, hogy őszintének és kedvesnek fogják tartani, ha mindenkivel egyetért. Ebben azonban téved, és csak áltatja magát.

Skorpió: Azt hiszi, hogy spirituálisan mindenkinél magasabb szinten áll, ezért gyakran ad kéretlen tanácsokat és útmutatásokat. Szereti „szent segítőnek” beállítani magát, de abban az esetben, ha valaki nem foglalkozik a tanácsaival, akkor jobb, ha az illető többé nem megy a Skorpió közelébe.

Nyilas: Független, kreatív, optimista teremtés, aki hajlamos a rögeszmékre. Azt hiszi, hogy nagyszerű és ő a legjobb barát, pedig valójában könnyen elfeledkezik a többiekről, méghozzá csak azért, mert jobbat talált.

Bak: Azt gondolja magáról, hogy az „igazság hangja”, ezért azonnal pattan, ha valakinek segítségre van szüksége. A Bak olyan barát, aki soha nem hagyja el az embert. Ugyanakkor a magasra tett mércéje és a sznobsága néha kiborító.

Vízöntő: Tudja magáról, hogy nehezen mutatja ki a szeretetét, de megítélése szerint, ezzel nincs semmi probléma. Olykor rideg és hajlamos elkerülni mások barátságos közeledését. Szerinte ezt helyesen teszi, de valójában csak elvágja magát minden és mindenki elől.

Halak: Hajlamos az együttérzés szobrának képzelni magát. Az énképe nagyon jó, szeret emberek között lenni és folyton azon jár az esze, hogy mivel tehetné jobbá mások életét. Ez azonban csak elméleti síkon megy neki, mert amikor a tettek mezejére kellene lépni, akkor a Halak kámforrá válik.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló