A horoszkóp legjobb előadói



Élmény látni és hallani ezeket a csillagjegyeket.Míg másokat lever a víz, ha nagyobb közönség előtt kell beszélniük, addig az alábbi listában szereplő csillagjegyek örömmel adnak előadást, ennek pedig azok is örülnek, akik hallhatják őket beszélni.

Ikrek: Tudva, hogy a kommunikáció minden formájában kivételesen tehetséges, nem meglepő, hogy a nagy hallgatóság előtt is ragyog. Amellett, hogy nagyon sok témában jól tájékozott, még őszinte és csodálatos személyiségnek nevezhető.

Azonban nem helyezi magát piedesztálra, hanem mindenkivel ugyanolyan szinten kommunikál. A hallgatóság mindig rokonszenvesnek, igazán barátságosnak és hozzá közelállónak éri. A közönség egyszerűen imádja hallgatni az Ikreket, akinek mondanivalójára mindig kíváncsiak és fogékonyak.

Skorpió: Egészen káprázatos, ha sok ember előtt kell beszédet mondania, ugyanis szenvedélyesen adja át az üzenetét, és egyszerűen megérzi, hogy mire van szüksége a hallgatóságnak.

Mivel minden egyes előadását a közönséghez igazítja, ezért minden szereplése kicsit más, friss és újdonságként hat. Mindemellett arra is képes, hogy a teljesen egyértelmű dolgokat ne hagyományosan, hanem érdekesen adja elő. Ez is olyasmi, ami miatt nagyon jó hallgatni a Skorpió előadását.

Vízöntő: Amellett, hogy az előadásmódjában rendkívül kreatív, még arra is hajlamos, hogy olyan dolgokat használjon a közönsége figyelmének felkeltésére, mint az audiovizuális segédeszközök. Sok olyan ügye van, amelyért küzd, és amelyekről káprázatosan, hihetetlenül lelkesen tud beszélni.

Ő rendelkezik azzal a képességgel, amely által meg tudja határozni, hogy hogyan adhatja át a leghatékonyabban az üzenetét, és ennek alapján próbálja összeállítani az előadásait. A mondandójára tulajdonképpen mindig és mindenhol nyitott a hallgatóság.

Oroszlán: Nincs nála kiválóbb teremtés, ha sok ember előtt kell beszélni. Jellemző rá, hogy nemcsak kényelmesen érzi magát a nagyobb tömeg előtt is, hanem egyenesen imádja, ha mindenki ráfigyel, ugyanis akkor él igazán, ha reflektorfénybe állhat.

Igazán otthonosan mozog a közönség előtt, szenvedélyesen beszél, ráadásul mindehhez született vezetői képességgel rendelkezik. Ő egyfelől hisz abban, amiről beszél, másfelől abban is biztos, hogy az üzenetével jobbá tudja tenni a hallgatóság életét. Minden esetben felkészült, magabiztos előadó, akit inspiráló hallgatni.

Mérleg: A szeretetteljes és nagyon kedves Mérleg humorral és szívvel adja át az üzenetét a hallgatóságnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy stand-upot csinál a nyilvános szereplésből, hanem csak arról van szó, hogy némi humorral tálalja a mondandóját.

A humora mindig kellemes, magával ragadó, és sosem sértő. Ha úgy alakul, hogy nagyobb tömeg elé kell kiállnia, akkor azt irigylésre méltóan nyugodtan teszi. Minden esetben azt igazságot próbálja elmondani, amelyben hisz, de soha nem várja el másoktól, hogy feltételek nélkül fogadják el a véleményét.

Kos: Az teszi rendkívül jó előadóvá, hogy nem fél kockáztatni, így az sem tartja vissza, hogy előfordulhat, hogy kiáll a tömeg elé, és kudarcot vall. Ő úgy van vele, hogy abban az esetbe, ha hibázik, akkor abból levonja a tanulságot, ami által még jobb előadóvá válhat. Az ő felfogása szerint az előadása tökéletesítése olyan feladat, aminek soha nem lesz vége.

Nagyon jól tudja, hogy amennyiben szeretne igazi kapcsolatot teremteni a közönségével, akkor muszáj megmutatnia nekik a sebezhetőségét és az emberi oldalát is. Szerinte néha hatásosabb improvizálni, mint felmondani az előre megírt szöveget.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló