Erre számíthatsz március 10-ig!Hogyan hat a csillagjegyedre a Merkúr hátráló mozgása?Kos: Könnyen lehet, hogy nem ott vagy, ahol valójában lenned kellene. Ennek az oka sokkal egyszerűbb, mint gondolod. Ha megvizsgálod a céljaidat, a lehetőségeidet és analizálod a jelenlegi helyzetedet, akkor rá fogsz jönni a megoldásra.

Bika: Most muszáj előbb lemondanod mindenről, amit szeretnél elérni. Amikor rájössz, hogy az életed e nélkül is teljes és jó, akkor szinte azonnal meg fogod kapni, amire vágysz. Ideje megtanulnod, hogy az életben gyakran fejben dőlnek el a dolgok.

Ikrek: Arra kell rájönnöd, hogy minden a maga idejében történik. Semmit sem siettethetsz, mert minden csak akkor érkezik az életedbe, amikor arra valóban készen állsz. Te csak a lehetőségeket teremtheted meg, de csak akkor, ha ehhez elég nyitott leszel.

Rák: A Merkúr retrográd remek lehetőség arra, hogy végre megszakítsd a kapcsolatot azokkal a személyekkel, akik folyton csak kérnek, de semmit sem adnak neked. A mérgező kapcsolatokat nem szabad fenntartanod.

Oroszlán: Az lenne a legjobb, ha saját magadra figyelnél, hogy jobban megértsd önmagadat. Az elmúlt hónapokban elveszíthettél valamit, ami nagyon fontos volt a számodra, ezért azóta nem érzed jól magad a bőrödben. Most itt a remek alkalom, hogy elmélyedj a lelkedbe, gondold át a veszteséget, majd szabadulj meg attól végleg!

Szűz: Ebben az időszakban a legfontosabb az lenne, hogy engedd el a pesszimizmust, és kezdj el pozitívabban gondolkodni. Fedezd fel, hogy mennyi jó dolog történik veled, vedd észre, hogy jó helyen vagy, a lehetőségeid pedig rendkívüliek! Szeresd és fogadd el magad végre!

Mérleg: Szabadjára kellene engedned az érzéseidet. Természetes azzal nincs semmi probléma, ha az irányításod alatt tartod magad, és nem zúdítod rá másokra az érzelmeidet, de az nem jó, ha túlságosan eltemeted magadba az érzéseidet. Próbálj némi időt egyedül tölteni, hogy átvizsgálhasd az érzéseidet, mert amikor ezt megteszed, akkor meg fogod érteni, hogy mi miért történik veled.

Skorpió: Az lenne a legjobb, ha kizárólag saját magadra figyelnél. Az életed állandóan változik, olykor pedig nem az történik, amire vágysz. El kell fogadnod, hogy nem irányíthatsz mindent és mindenkit. Sokkal jobban járnál, ha inkább nyitottan állnál a lehetőségekhez. Hidd el, hogy minden, amit az élet hoz, érted történik!

Nyilas: Jól tennéd, ha kétszer is átgondolnád minden döntésedet. Bár Nyilasként spontán személy vagy, most mégis jobb lenne, ha mindent alaposan előkészítenél, és semmit sem kapkodnál el. Az idődet próbáld csak azzal tölteni, ami valóban értékes és fontos az életedben, minden mást engedj el!

Bak: Az lenne a legjobb, ha mindenféle indok nélkül, megpróbálnád a tőled telhető legjobb teljesítményt nyújtani. Hagyd, hogy az események megtörténjenek veled, ne gondolkodj túl sokat, csak tedd a dolgot! Most rájöhetsz, hogy mennyivel egyszerűbben haladsz, ha hagyod, hogy minden menjen a maga útján.

Vízöntő: A saját boldogságodért kellene tenned. Vízöntőként most egy kicsit magad alatt lehetsz, de a lelked mélyén érzed, hogy jelentős változásokra van szüksége az életednek. Csak hagyj fel azzal, hogy mindent tökéletesen akarsz csinál, és inkább tedd azt, amit a szíved diktál!

Halak: Át kellene gondolnod az életedet, hiszen ehhez kiváló alkalmat teremt, hogy a Nap a csillagjegyedben jár és támogat. Ismerd fel a negatív gondolatokat, amiket igyekezz pozitívra cserélni! Optimistának lenni nem könnyű, mégis törekedj erre minden erőddel, mert az életed hatalmasat fog változni, ha sikerül!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló