Három csillagjegyre remek, másik háromra nehéz napok várnakKinek alakul jól, kinek rosszul a hete?Remek hét vár ezekre a csillagjegyekre!

Skorpió: Ha eddig nem hittél magadban, akkor ez a hét tökéletes arra, hogy elkezd felfedezni a különleges tehetségedet. Ne kételkedj magadban, hanem csak lépd át a nehézségeket! Csak a gondolkodásodon kellene egy kicsit változtatnod ahhoz, hogy hinni tudj abban, hogy mindenre képes vagy. A héten bátran bontakoztasd ki a benned lévő kreativitás minden formáját.

Halak: Igazán különleges újdonságokat fedezhetsz fel magadban ezen a héten, ha Halak a csillagjegyed. Ahhoz azonban, hogy ez valóban így legyen, előbb le kell számolnod azokkal az előítéletekkel, amelyeket folyton saját magadról gyártasz legbelül. Ideje, hogy elhidd, hogy sokkal tehetségesebb és értékesebb vagy annál, mint azt bebeszélted magadnak.

A héten próbáld kívülről látni magad, mert így észreveheted azt a rengeteg pozitív és remek tulajdonságot, amit másképp lehet, hogy nem vennél észre. Bátran öleld át magad képzeletben, mert megérdemled a dicséretet!

Rák: Próbálj minél többször igent mondani. Ez leginkább azokra a dolgokra vonatkozik, amelyeket félelmetesnek tartasz, és a legszívesebben nyomban nemet mondanál rájuk. Ha például olyan helyre hívnak, ahova még soha nem jutottál el, akkor bölcs lenne gondolkodás nélkül elfogadnod az invitálást. A lazítás nemcsak fizikailag, de szellemileg is rád fér.

Ez a három csillagjegy kiborul a héten!

Oroszlán: Ha Oroszlán a csillagjegyed, akkor ezen a héten rájöhetsz arra, hogy honnan származnak a legnagyobb félelmeid. Lehet, hogy egy múltbéli fájdalmas esemény a kiváltó ok. A napokban mindenképpen próbáld felfedezni a félelmeid forrását, majd magadban változtasd meg a történetet!

Ha ez a felismerés megtörténik, akkor abból hatalmas erőt meríthetsz, ugyanis ki fog derülni, hogy a félelem nagyrészt csak a fejedben létezik, és a biztonság érzetében akadályozod vele magad, hisz a bizonytalanság és a határozatlanság soha nem ad lelki nyugalmat.

Ha jobban belegondolsz, akkor rájöhetsz, hogy akkor vagy igazán magabiztos, amikor valóban boldognak érzed magad, mert az örömből és a jókedvből merítesz energiát. Ezen a héten ez lesz számodra a legfontosabb tanulság.

Kos: Bele kell törődnöd, hogy hiába szeretnéd megmondani másoknak, hogy mit gondoljanak a világról, vagy rólad, nem teheted meg. Azzal viszont tisztában vagy, hogy mekkora erő rejlik az őszinteségben, de elsősorban önmagaddal szemben légy mindig őszinte!

A héten jól tennéd, ha mélyebbre ásnál a lelkedben, mert a jelenlegi érzéseid valódi okaira is rájöhetsz. A problémákat könnyű a szőnyeg alá seperni, de szembenézni azokkal fájdalmas feladat. Neked most mégis ezt kellene tenned, mert amikor rájössz a negatív érzéseid okára, felfedezed azok gyökerét, akkor változtatni is képes leszel azokon. Ha pedig változtatsz, akkor körülötted is minden változni fog.

Nyilas: Ha nem érzed jól magad, akkor ideje elhatároznod, hogy többé nem pazarlod az idődet felesleges dolgokra. Először csak kisebb változásokat vigyél véghez, ugyanis nem kell azonnal felérned a csúcsra! Nyilas csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy alapvetően boldog, nagyon szerethető teremtés vagy, aki ezekre is törekszik az életében.

Ez a hét azonban nem lesz jó számodra, ugyanis kellemetlenségekben lehet részed, zavartnak érezheted magad, ám mindez arra fog tanítani, hogy nézz szembe önmagaddal, mert akkor a jövőben el fogod kerülni azokat a buktatókat, amiket a napokban nem sikerült.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló