Őrültségi rangsor



Melyik csillagjegy a legkevésbé, melyik a leginkább bolond, és miért?12. A Mérleg: A legkevésbé őrült csillagjegy szeret mindent alaposan átgondolni, nem jellemző rá, hogy temperamentumos lenne, ráadásul a harmónia és a béke az, amire folyton törekszik, ezért aligha lehet impulzusembernek nevezni.

11. A Rák: Esetében az egyetlen őrült dolog az, hogy hajlamos megszállottan, már-már rögeszmésen viselkedni a párkapcsolatában.

10. A Halak: A valóságnál sokkal jobban szereti a fantáziát, ezzel pedig kiérdemelte a tizedik helyet a rangsorban. A Halakra jellemző, hogy mindenben más a hozzáállása, mint a többi csillagjegynek. Ennek megfelelően vannak dolgok, amelyekhez jobban kötődik, és ez az életére is erősen kihat. Legyen szó akármilyen őrültségről, a Halak éppen attól kap dührohamot.

9. A Kos: Magába fojtja a dolgokat, ami gyakran rossz szokás. Ha ritkán is, de amikor a Kos robban, akkor kissé rémisztőnek láthatják mások. Ugyanakkor a Kos csak közepesen őrült. Ha rossz napja van, felidegesítik, akkor könnyen kijön a sodrából, és belemerül a vitákba is.

8. A Bak: Túl ravasz ahhoz, hogy megbízzon másokban. Az is jellemző rá, hogy nagyon elszánt, semmi sem akadályozhatja meg a céljai elérésében, ez pedig olykor megszállottságnak tűnhet. A Bak annak azért örülhet, hogy vannak nála sokkal őrültebb csillagjegyek.

7. A Nyilas: Képtelen hosszabb időt eltölteni ugyanazon a helyen, a gondolatai folyton cikáznak, ez pedig olykor problémákhoz vezet. Mivel vad és kiszámíthatatlan, ezért nehéz kitalálni, hogy mi lesz a következő lépése. Előfordul, hogy vakmerőségét mások őrültségnek bélyegzik.

6. A Skorpió: Hajlamos mindenből nagyobb drámát csinálni, mint amilyenek azok valójában. Egy fokkal őrültebb, mint a rangsorban eddig szereplő csillagjegyek, ugyanis soha senkit nem enged olyan közel magához, hogy lássák a valódi énjét. A Skorpió kisugárzása titokzatos, misztikus, amitől még furábbnak láthatják mások.

5. Az Oroszlán: Hajlamos manipulálni a körülötte lévő embereket, illetve bármit képes megtenni azért, hogy elérje a céljait, mit sem törődve azzal, hogy eközben kinek okoz fájdalmat. Ez egy annyira veszélyes kombináció, hogy ilyesmire csak az képes, akiben ott rejlik az őrültség.

4. A Vízöntő: Amikor valamit el akar titkolni, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy ne derülhessen ki a dolog. A Vízöntő esetében megtörténhet, hogy amikor úgy dönt, hogy „leszámol” valakivel, akkor addig biztos, hogy nem higgad le, amíg véghez nem viszi az őrültnek tűnő tervét.

3. A Bika: Egy időzített bomba, aki a legapróbb dolgokon is képes kiborulni. Tény, hogy egy darabig tűr, de könnyen agresszív lesz, és hajlamos bármi, bárki miatt feldühödni. A Bika pontosan olyan, mint az az állat, amelyről elnevezték a csillagjegyét, ezért ő a harmadik legőrültebb teremtés a rangsorban.

2. Az Ikrek: Híres a kettős személyiségéről, amelyek folyton ellentmondanak egymásnak. Jellemző rá, hogy az egyik percben még nagyszerűen érzi magát, mindennel tökéletesen elégedett, de a következő pillanatban kiabálni kezd és harciassá változik. Igaz, ami igaz, az Ikrek mellett egy percet sem lehet unatkozni, de könnyen lehet, hogy ennek oka a benne rejlő jó nagy adag őrültség.

1. A Szűz: Aki az útjába kerül, nem ússza meg beszólás nélkül, ami olykor szórakoztatja is a Szüzet. Könnyen dühbe gurul, néha pedig, a helyzettől függően, erőszakossá válhat. Őt az sem izgatja, ha megbántja a szeretteit. Ha valami nem az elképzelései szerint megy, akkor őrjöngésbe kezd.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló