Ez a tájkép sokat elmesélhet rólad!Tudd meg, hogy mit árul el a személyiségedről az a részlet, amit először meglátsz az alábbi csodás képen!1. A folyó: A jeleket könnyedén észreveszed és követed is azokat, ezzel pedig kiválóan elkerülöd az akadályokat. Az is jellemző lehet rád, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott lélekkel vagy megáldva, de néha túl passzív a viselkedésed, és csak sodródsz az árral. Az emberek megbízhatónak ismernek, tudják, hogy bármilyen titkot rád bízhatnak.

2. A könyv: A becsületesség, a kimagasló szellemi képességek, az erő, a hatalom, a bölcsesség és a tekintély lehet jellemző a személyiségedre. A megjelenéseddel és a belőled áradó intelligenciával könnyen felkelted mások figyelmét. Olykor makacsul ragaszkodsz az elképzeléseidhez, de éppen ez a ragaszkodás az, ami mindig segít a céljaid megvalósításában.

Kifejezetten fontos a számodra az, hogy minél többet érj el a karrieredben, és komoly szerepet tölts be a társasági életben. Sikerre születtél, de azt nem gyorsasággal éred el, hanem azzal, hogy lépésről lépésre építed fel magad.

3. A felhők: Céltudatos teremtés lehetsz, és minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy megszerezd azt, amire a legjobban vágysz. Ugyanakkor nemes lélek lakozik benned, hisz gondolsz másokra, szívesen és önzetlenül segítesz mindenkinek, bármikor kiállsz azokért, akikkel igazságtalanul bánnak.

Az emberek szeretik kikérni a véleményedet, ha fontos döntést kell meghozniuk. Rólad az is elmondható, hogy soha nem félsz a kihívásoktól, a nehézségektől és a visszautasítástól. A képességeidet nem becsülöd le, se túl, hanem tisztában vagy velük.

4. A hőlégballonok: Kiegyensúlyozott, nyugodt és békés személyiséggel lehetsz megáldva. Ennek megfelelően soha nem rohansz sehova, a feladataidat jó alaposan átnézed, a legkisebb részletet sem hagyod figyelmen kívül és átgondolod az egészet. Barátként megbízható és szeretetteljes lehetsz, mindig örömmel hallgatod meg a többieket, akiknek mondanivalójára odafigyelsz, és mindig van egy jó ötleted, tanácsod a problémák megoldására.

A veled született bölcsességnek nemcsak a magánéletedben, hanem a munkádban is hasznát veszed. Néha túl sok ideig elemzed a lehetőségeket, ezért lemaradhatsz a legjobb alkalmakról.

5. Az erdő: Szereted a természetet, kitartó, megbízható, őszinte és hűséges személy lehetsz. Az igazságérzeted nagyon erős, általában jól látod, ítéled meg, hogy kinek, miben van igaza. A saját igazadért képes vagy a végletekig kiállni és harcolni, emiatt néha túl hosszú ideig lehet veled vitatkozni, érvelni és civakodni. Ahhoz kétség sem fér, hogy az intelligenciád magas, és mindig megtalálod a legjobb pillanatot arra, hogy elmond azt, ami a szívedet nyomja.

6. A madarak: Okos, előrelátó személyiség lehetsz, figyelsz másokra, egészséges szintű az önbizalmad, valamint megvan benned az erő és a kitartás ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat. Rólad az is elmondható, hogy optimistán tekintesz önmagadra, a lehetőségeidre és az életedre.

A környezetedben sokan kedvelnek a pozitív tulajdonságaid miatt. Az is szimpatikussá tesz, hogy szívesen beszélgetsz másokkal tulajdonképpen bármiről.

7. A vízesés: Elmondható rólad, hogy biztos energikus, erőteljes személyiséggel vagy megáldva. Kedveled, ha sikerül érvényre juttatni az akaratodat, a véleményed mellett határozottan kiállsz és hevesen reagálsz az ellentétes véleményekre.

Szeretsz kockáztatni, de hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni azokat az apróbb, lényegtelennek tűnő részleteket, amelyekről később kiderül, hogy valójában nagyon fontosak.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló