Ismerd meg a belső démonodat!Mit mond el rólad a benned lakó szörnyecske?

Belső démonoknak nevezzük azokat a félelmeket, nehézségeket, egyéb negatív dolgokat, amelyek hosszabb-rövidebb ideig velünk vannak, és amelyekkel meg kell küzdenünk. Vannak azonban, akik mélyen eltemetik magukban ezeket a szörnyecskéket, ám ez nem megoldás.

Ha te szeretnél szembenézni a benned lakozó démonnal, akkor válaszd ki az alábbi képről a számodra legszimpatikusabb belső démont, majd olvasd el, hogy mit mesél rólad!1. Nyugodt: Az első belső démon szerint olyan gondtalanul élsz, mint egy ártatlan gyermek. Jellemző rád, hogy könnyen barátkozol és építesz fel új kapcsolatokat. A harmónia rendkívül fontos a számodra, a szerelemben önmagadat adod.

Függetlenül attól, hogy a tied, vagy másé, mindig támogatod a szeretetet és a szerelmet. Általában te vagy a csapat lelke, a barátaid nagyon szeretnek téged és az optimista hozzáállásodat.

2. Megfontolt: A második belső démon szerint hihetetlenül figyelmes teremtés lehetsz, aki tele van mély érzésekkel. Nem szabad azonban átmenetileg és felszínesen ítélned! Előfordul veled, hogy olyan mély gondolataid támadnak, hogy azok miatt elrugaszkodsz a valóság talajáról, és azok csapdájába esel. Az elméddel és a bölcs gondolataiddal képes vagy elkápráztatni az embereket.

3. Szabadszellemű: A harmadik démon szerint nagyon egyenes, lényegre törő személyiséggel rendelkezel, és elég nagyra értékeled önmagadat. Benned nincs semmiféle lelki akadály, minden nap egy kényelmes és élhető életért próbálsz tenni. A szabadságérzetedet a kreativitásodon keresztül mutatod meg. A természetességed és a nyitottságod mindig lenyűgözi az embereket.

4. Őszinte: A negyedik démon szerint igazán őszinte és nyitott személyiség lehetsz. Bár könnyen magadba roskadsz, mégis rendkívül egyedi természettel vagy megáldva, ez pedig mindig elkápráztat másokat. Neked nem kell erőfeszítéseket tenned azért, hogy kitűnj a tömegből.

5. Álmodozó: Az ötödik démon szerint hihetetlenül idealista és valósághű személyiséggel rendelkezel. A világot egyszerűen úgy látod, ahogy van, ám ne hagyd abba az arról való álmodozást, hogy milyen lehetne!

A belső démonod szerint soha nem adod fel azt, amiben hiszel. Született harcos vagy, az emberek pedig rajonganak a határozott, döntésképes jellemedért.

6. Aggodalmaskodó: A hatodik belső démon szerint igazán aktív, energikus, hatalmas erővel és bátorsággal rendelkező teremtés vagy, aki született vezető, és mindig készen áll arra, hogy szembenézzen a kihívásokkal. Te bárkit képes vagy megnyerni magadnak a fáradhatatlan természeteddel és azzal, ha szabadjára engeded a benned rejlő élettel teli energiákat.

7. Szeretettel teli: A hetedik belső démon szerint végtelenül szerető, szerethető, nyitott teremtés vagy, aki szeret adni, de ezért nem vár el cserébe semmit. Rejlik benned valamiféle érzékenység, amivel szinte azonnal érzed, ha valaki segítségre szorul. Hihetetlenül nagylelkű ember vagy, aki könnyen lesz szerelmes.

8. Csendes: A nyolcadik belső démon szerint olyan csendes, visszahúzódó jellem vagy, aki nem szeret konfrontálódni. Ha teheted, akkor próbálsz kompromisszumra jutni, még akkor is, ha nagyon nehéz a választás. A hangulatod többször ingadozik napközben, de ezt jól kezeled.

9. Átfogó, alapos: A kilencedik belső démon szerint olyan személyiség vagy, akit egyszerűen minden érdekel, szívesen tanulsz és próbálsz minél többet megtudni a téged körülvevő dolgokról. Az is jellemző rád, hogy harcolsz az igazadért, és addig nem ítélkezel, amíg nem ismertél meg minden részletet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló