Márciusi üzenet



Mit tanácsolnak az angyalok a tavasz első havára?

Az angyalok védelmére, támogatására, útmutatására mindig számíthatsz, ahogy arra is, hogy jelekkel próbálnak üzenni neked. Ilyen módszer lehet a kártya is, amelyen keresztül most azt szeretnék elárulni neked, hogy mire kellene figyelned márciusban.

Ha kíváncsi vagy az angyalok márciusi üzenetére, akkor csak nézd meg az alábbi három kártyalapot, majd válaszd azt, amelyik a leginkább magával ragadott, és olvasd el az ahhoz tartozó útmutatást!1. Akarat - Amit keresel, az már nagyon közel van hozzád: Az angyalok azt üzenik neked 2020 márciusára, hogy nem kell mindig messzire menned azért, hogy rátalálj mindenre, ami érdekel, ugyanis elég csak nyitott szemmel járnod.

Abban az esetben, ha saját magaddal és másokkal jó kapcsolatot alakítasz ki, akkor sokkal gyorsabban megtalálhatod a megoldásokat és a válaszokat a téged legjobban foglalkoztató kérdésekre.

Az angyalok azt tanácsolják, hogy márciusban pihenj, szórakozz, hallgass a szívedre! Mindemellett figyeld meg azokat, akik egész nap körbevesznek, de ne ítélkezz felettük, hanem csak engedd, hogy a szíved beszéljen! Nézz magadba, és hallgasd meg, hogy mit súg a szíved ezekkel a személyekkel kapcsolatban!

Ezt a belső vizsgálatot ne csak azokkal végezd el, akiket szeretsz, hanem azokkal is, akikkel konfliktusod van! Végül meg fog lepni az a nyugalom, amit a nap végén érezni fogsz. Az angyalok még azt is tanácsolják, hogy amikor lefekszel aludni, akkor küldj egy szeretettel teli gondolatot azoknak, akik körülötted vannak!

2. Keresés - Ajánld fel a segítségedet anélkül, hogy bármit várnál cserébe: Az angyalok azt üzenik neked 2020 márciusára, hogy adj egy kicsit mindenkinek magadból, de úgy, hogy ezért ne várj el cserébe semmit!

Ha ezt megteszed, akkor azt fogod éreztetni a környezeteddel, hogy számíthatnak rád, a támogatásodra, a segítségedre és a megértésedre. Bátran éreztesd a feltétel nélküli szeretetet, ami a negyedik csakrát aktiválja, és az érzékenységet, ami az ötödik csakrából fakad.

Ugyanakkor tartsd kontroll alatt az érzéseidet, amivel helyreállíthatod az egyensúlyt. Nézz az égre figyeld meg, hogy hogyan ragyog a csillag, amely az angyalodat mutatja, és hagyd, hogy elöntsön a fénnyel!

Márciusban érezd magadban a fényt, ami a szívedből fakad, és kérd az angyalodat, hogy tegye lehetővé, hogy elérd a szeretetet!

3. Tapasztalat - Próba, félelem nélkül: Az angyalok azt üzenik neked 2020 márciusára, hogy a tapasztalás fontos eleme a növekedésednek, ugyanis ez segít megértened az élet működését és a szeretteiddel ápolt kapcsolatodat is.

A tavasz első havában gyűjts tapasztalatokat, vond le a következtetéseket, nézz szembe az akadályokkal, amelyek naponta várnak rád, mert mindez által fejlődni fogsz. Márciusban el kell érned a második csakra energiáját, amivel a megérzéseidet fejlesztheted, és a harmadikat, ami a helyzetek érzékelésében lesz a segítségedre.

A tavasz első hava kiváló időszak arra, hogy ápold a kapcsolatodat az angyalokkal. Márciusban kötelezd el magad a számodra legjobban megfelelő út mellett, és élvezd a tapasztalatgyűjtést!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló