A hét nyertesei és veszteseiHárom csillagjegy megüti a főnyereményt, másik három nehezen viseli március első hetének napjait.Ennek a három csillagjegynek nagyszerű hete lesz!

Bika: Ne lepődj meg, ha március első hetén egyre többen bókolnak neked, hiszen mostantól rendkívül vonzó és ragyogó lesz a kisugárzásod. A napokban öröm, béke és romantika szállja meg a lelkedet

A világ kitárul előtted, ezért csak annyi a dolgod, hogy élvezd ki ennek az időszaknak minden egyes pillanatát, valamint meríts minél több energiát és boldogságot magadnak! Hidd el, hogy mindezt megérdemled, hisz kijár neked!

Skorpió: A Vénusz belép a Bika csillagjegybe, ami neked is csodás érzelmeket és szenvedélyt hoz. Abban az esetben, ha kapcsolatban élsz, akkor a napokban egyre közelebb érezheted magad a párodhoz, aki iránt fellobbannak benned a mély érzelmek. A héten az eddiginél sokkal szebbnek és különlegesebbnek láthatod a kedvesedet, akivel éljétek meg együtt a legszebb érzelmeket!

Amennyiben jelenleg párt keresel, akkor március első hete remek lehetőséget és igazi boldogságot hozhat neked. A horoszkóp szerint egy különleges, valóban megbízható személlyel fogsz találkozni, vele pedig hosszú távú, romantikus kapcsolatot alakíthatsz ki. A kérdés csak az, hogy készen állsz-e erre?

Bak: Megérkezik az életedbe az igazi romantika. Amennyiben párt keresel, akkor hamarosan szerencsés találkozásban lehet részed. Ha mostanában nem voltál túl vidám és boldog, akkor ez nemsokára alaposan meg fog változni.

Ebből azonban csak akkor lehet valami, ha elengeded a szigorú, visszafogott énedet, és inkább nyitott leszel a valódi érzelmek irányába. Hidd el, hogy neked is jár némi romantika, és valld csak be magadnak, hogy vágysz is erre!

Ha kapcsolatban élsz, akkor eljött az ideje, hogy némileg felpörögj, friss energiát és egy kis varázslatot vigyél a mindennapjaidba. Ezt biztos, hogy imádni fogod!

Ennek a három csillagjegynek igazán nehéz lesz a hét!

Kos: Ne ostorozd magad a héten, hanem inkább nézz szembe a benned rejlő félelmekkel! Ha igazán belegondolsz, akkor rájöhetsz, hogy ez sokkal könnyebb lesz, mint azt eleinte feltételezted.

Jól tennéd, ha március első hetében elmerengnél azon, hogy mit jelent számodra az igazi siker? Ha ezt megteszed, akkor ráébredhetsz, hogy a sikert nem kell kizárólag győzelemben mérned. Ha a napokban úgy érzed, hogy nem vagy formában, akkor az nem jelenti azt, hogy többé nincs út felfelé! Igyekezz kicsit optimistábban tekinteni magadra, mert csupán ennyin múlik minden!

Ikrek: Könnyen teremtesz kapcsolatokat, és az sem jelent számodra problémát, ha be kell illeszkedned valamilyen társaságba, ám ez most nem megy, mert ezek a napok a pihenésről, visszavonulásról és elmélkedéséről szólnak. Ha nem szokásod egyedül lenni, akkor most rendkívül magányosnak érezheted magad.

Még mielőtt kétségbe esnél, jusson eszedben, hogy az egyedüllét milyen hasznos alkalom arra, hogy egy kicsit befelé figyelj! Fontos felismeréseket hoz neked a március első hete.

Mérleg: Március első hetében, hogy a kapcsolataid nem az általad elképzeltek szerint alakulnak. Jól tennéd, ha a felesleges elmélkedés helyett inkább csak úsznál az árral, hagynád, hogy minden menjen a maga útján.

Talán úgy érzed, hogy képtelennél lennél a párod, vagy valaki más nélkül élni, aki fontos a számodra. Ebben az esetben jusson eszedbe, hogy milyen jól elboldogultál abban az időben, amikor még nem ismerted ezt a személyt! A héten ne felejtsd el, hogy a boldogság egyedül rajtad múlik, és nem függ mások hangulatától!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló