Válassz az arcot, és tudj meg magadról többet!



Mit mondhat el rólad az, hogy melyiket tartod a legszimpatikusabbnak az alábbi arcok közül?Ha az egyes arcot választottad: Kifejezetten egyértelmű, érzékeny és erős akaratú teremtés lehetsz. A pszichológusok szerint az első arcot elsősorban a produktív és tettre kész emberek választják. Az erős akaratú emberek tudat alatt vonzzák egymást, vagyis nagy a valószínűsége annak, hogy erős és határozott személy vagy.

Ha a kettes arcot választottad: A pszichológusok szerint nyugodt, gondolkodó ember lehetsz. Ugyanakkor a látszólagos önkontroll hátterében erős, határozott indulatokkal bíró emberek mély érzelmi szintje állhat.

Ha a hármas arcot választottad: A pszichológusok szerint te is olyan csendes és könnyed ember lehetsz, mint a képen szereplő arc tulajdonosa, de ennek ellenkezőjéről is lehet szó.

Ha a négyes arcot választottad: Bátor és komoly ember lehetsz. Egy gondolkodó személy nem kockáztatja meg, hogy ilyen arcú személlyel foglalkozzon. Neked erős, talán szigorú és makacs személyiséged lehet.

Ha az ötös arcot választottad: Erős, kemény, makacs és szándékos természetre utal a négyzet alakú áll. A nagy szem többnyire mély érzékenységet jelképez. Az ajkak és orr körüli ráncok furcsa, sötét humorérzéket jeleznek. Ha ezt az arcot választottad, akkor komoly hozzáállásod lehet az élethez.

A pszichológusok szerint az erős és érzékeny emberek vonzzák azokat a kedves és meleg embereket, akik védelmet keresnek. Vagyis ebben az esetben az ellentétek vonzhatják egymást, mert az erős személyiség jól illik a gyengébb karakterhez, ketten együtt pedig jó csapatot alkothatnak.

Ha a hatos arcot választottad: Érzékenységet és tehetséget jelképezhet az ovális alakú arc. A pszichológusok szerint az ilyen emberek ravaszak. Azok, akiknek nagy a szájuk, általában gondtalanok, és aligha kételkednek a döntéseikben.

A választásod alapján valószínű, hogy a munkád a kreativitással áll kapcsolatban. Ha ez nincs is így, akkor minimum van benned kreatív potenciál. A képen látható lányhoz hasonlóan, kedves, könnyű teremtés lehetsz, és szereted ilyen típusú emberekkel körülvenni magad.

Ha a hetes arcot választottad: A nagy orr azt jelzi, hogy ez a személy aggódik az anyagi helyzete miatt, és szeretheti gyűjtögetni a dolgokat. Az arányos áll makacsságra, de logikus elmére és önbizalomra utal.

Az ilyen arc azokat a gyakorlatias embereket vonzzák, akik tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak. Ugyanakkor nagyon kedves, boldog és könnyed emberekkel szeretik körülvenni magukat. Habár erős az akaratod, mégis minden helyzetben megtalálod a megfelelő viselkedést.

Ha a nyolcas arcot választottad: Ez az arc olyan kedves és békés emberekre utal, akik szeretik a kényelmet, és igyekeznek jó embereket gyűjteni maguk köré. Ha ezt az arcot választottad, akkor kedves, békés, vicces, jól kommunikáló ember lehetsz, és szereted, ha sok ember van körülötted. Talán kicsit szégyenlős vagy, de melegség árad belőled.

Ha a kilences arcot választottad: Az utolsó arc egyenletes, hosszú szemöldöke arra utal, hogy ez a személy intelligens. Az arc teljes alakja alapján rendkívül nyugodt emberről lehet szó, aki összhangban van a világgal, nem szereti a radikális változásokat. A hosszú orr összhangban van a szemmel, a szájjal és az állal, ami erős személyiséget jelez. Az orr melletti redők arról árulkodnak, hogy ez a személy valamilyen nehézségen ment át a múltban.

Ha a kilencedik arcot választottad, akkor igencsak kreatív lehetsz, valamint összhangban vagy a világgal.

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló