Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ezeknek a csillagjegyeknek szuper hete van!

Bika: Egyre kreatívabb hangulatba kerülsz, és kedvet kapsz az alkotáshoz március második hetében! Most bátran adj teret a kreativitás örömének, és nyugodtan tedd azt, amit a szíved súg neked! A napokban rájöhetsz, hogy az életed sokkal színesebb és vibrálóbb annál, mint azt eddig hitted.

Szűz: Március második hete izgalmas tapasztalatokkal tesz gazdagabbá. Előfordulhat, hogy ezek között lesz, amit nem lesz könnyű elsőre elfogadnod, de tudni fogod, hogy az életben az igazi mélységek és nehézségek erősítenek meg és tesznek magabiztosabbá.

A héten új és ragyogó lehetőségek bukkannak fel előtted, de ahhoz, hogy mindebből profitálj, előbb muszáj lesz hátrahagynod a múltad fogságát.

Eljött az ideje, hogy válts és megújulj, hiszen erre képes vagy, csak hinned kell benne! Légy bátor, tedd meg az első lépéseket, hogy ez a tavasz egy új kezdet lehessen!

Halak: Március második hetén a kapcsolataid kapnak kiemelt szerepet. Rá fogsz jönni, hogy melyek azok a kötelékeid, amelyek nem olyan erősek, mint azt te eddig gondoltad, és arra is rá fogsz ébredni, hogy ki az, akiben valóban megbízhatsz.

Ha ezek a felismerések eleinte nem tesznek boldoggá, akkor azon ne lepődj meg, de tudd, hogy idővel rá fogsz jönni, hogy mindez érted történik. Végre tudni fogod, hogy kik érdemlik meg valóban a szeretetedet.

Ugyancsak ezen a héten kellene nyitott szívvel állnod valami izgalmas és új elé. A legjobb az lenne, ha spontán, könnyed lennél, és csak hagynád, hogy minden úgy történjen, ahogy történnie kell. Március második hete egy új fejezetet nyithat az életedben.

Három csillagjegy, amelynek nehéz hete van!

Kos: A személyiséged két ellentétes oldala harcol egymással március második hetén. A spirituális éned szeretne megszabadulni az egó fogságától és pénzügyi siker utáni vágytól, miközben legbelül. egyre több elismerést szeretnél szerezni.

Mind a két oldaladra szükséged van, emiatt egyensúlyt kell találnod köztük. A baj az, hogy a héten túlságosan az egyik oldalra hajlasz, ezért nem találod a helyed. Ebben a helyzetbe a legjobb, amit tehetsz az, ha felfedezed a belső szépséged, aminek semmi köze a gazdagsághoz, a sikerhez és mások véleményéhez. Azt se felejtsd el, hogy a fizikai környezeted attól válik sokkal jobb hellyé, amit a fizikai világban teszel!

Mérleg: Március második hetén muszáj kiborítanod a szekrényedbe zárt csontvázakat. Be kell látnod, hogy minél tovább halogatod a döntést, annál nagyobb káosz fog eluralkodni az otthonodban, miközben az élettered egyre szűkül.

Most már muszáj szembenézned a félelmeddel, a bizonytalanságoddal. Erre már csak azért is szükség van, mert rá fogsz jönni, hogy felnagyítod a problémákat, és hajlamos lehetsz bolhából elefántot csinálni.

Amint rájössz, hogy valójában mitől félsz, az abban a pillanatban eltörpül, és megszűnik problémának lenni az életedben. Mérlegként most bátornak kell lenned, hogy meggyógyítsd a lelked, ami sokkal könnyebb lesz, mint azt eleinte gondoltad.

Vízöntő: Március második hetében te magad sem tudsz kiigazodni magadon és nem érted az érzelmi hullámzásaidat. Habár a reméltnél sokkal könnyebben véget vethetsz ennek, mégis jobb lenne, ha elgondolkodnál azon, hogy milyen unalmas lenne az életed, ha elfojtanád az érzéseidet.

A horoszkóp azt tanácsolja neked a hétre, hogy bátran engedd szabadjára a valódi érzéseidet, mert ember vagy, nem robot. Hagyd csak hullámozni az érzéseidet!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló