Melyik csillagjegy veszi komolyan a biztonságos együttlétet?Ebből a sorrendből kiderül, hogy ki legyint a védekezésre, és ki ragaszkodik ahhoz szigorúan!12. A Bak: Hajlamos félredobni a biztonságot, ha alkalmi együttlétről van szó. Jellemző rá, hogy amikor eldönt valamit, akkor addig nincs nyugta, amíg el nem éri azt. Ebbe pedig valamiért nem fér bele neki az, hogy elugorjon óvszerért.

11. A Nyilas: A vakmerő és sokszor meggondolatlan Nyilas esetében aligha meglepő, hogy nem foglalkozik a biztonsággal, ha egyéjszakás kalandról van szó. A Nyilasra jellemző, hogy az adott pillanatnak él, nem gondolva arra, hogy milyen kellemetlen következményei lehetnek a felelőtlenségének.

10. A Vízöntő: Az egyik legkevésbé megfontolt csillagjegy szülötte folyton a saját feje után megy. A kockázatvállalás a Vízöntő életének fontos része, ami az élete minden területére, így a szexualitásra is kiterjed.

9. Az Ikrek: Habár vág az esze, mint a borotva, mégis amikor saját magáról van szó, akkor az Ikrek könnyen alkalmazkodó és bizonytalan lesz. Ha a párja nem szeretne védekezni az együttlét közben, akkor az Ikrek lezsersége könnyen felülírhatja az aggodalmaskodását.

8. A Szűz: Aligha a meggondolatlan cselekedet az, ami először az ember eszébe jut a Szűzről, hiszen híres arról, hogy szoros időbeosztás szerint él, és azt mindig megvalósítja, amit a fejébe vesz. A Szűz a legfelelősségteljesebb csillagjegy, de nem a szexben, mert ott hajlamos a meggondolatlanságra.

7. Az Oroszlán: Amikor a merész és rámenős Oroszlán elhatározza, hogy nekivág az éjszakának, akkor hallani sem akar arról, hogy holmi óvszert hazavágja az élvezetet. Ő nem szereti ilyesmire pazarolni az idejét, inkább kockázat, aztán imádkozik, hogy ne legyenek kellemetlen következmények.

6. A Halak: A romantikus Halak általában a fantáziavilágában és a pillanat varázsának él, ezért amikor az élet úgy hozza, akkor a féktelen szenvedély magával ragadja és a kockázat felé repíti, ami miatt könnyen elfeledkezik a biztonság fontosságáról.

5. A Bika: A legérzékibb csillagjegy szülötte azért mond nemet az óvszerre, mert azzal nem olyan élvezetes a szex, mint nélküle. Mivel a Bika rendkívül csökönyös, ezért nem lehet meggyőzni arról, hogy ez a védekezés legegyszerűbb módja. Ugyanakkor az is elmondható róla, hogy annak ellenére, hogy néha kockázat, még a megelőzés híve.

4. A Skorpió: Ha alkalmi együttlétről van szó, akkor a Skorpió nem habozik. Igaz, hogy nem tartozik a gyakorlatias csillagjegyekhez, mégis a szex annyira fontos a számára, hogy nem hagyja figyelmen kívül a védekezést. Olyan ő, mint a profi autóversenyző, aki jól ismeri a sportban rejlő veszélyeket, ezért nem felejti el felvenni a „bukósisakot”.

3. A Mérleg: A Mérlegről általában azt hallani, hogy mindenkinek meg akar felelni, mégis az intim együttléteknél nem ismer alkut. Jellemző rá az erős igazságérzet, számára csak a helyes és a helytelen létezik, az óvszer nélküli szex pedig a helytelen kategóriába esik megítélése szerint. A diplomatikusságát felülírja a saját szabályainak betartása.

2. A Rák: Az egyik legmegfontoltabb csillagjegy a Rák, aki ritkán cselekszik könnyelműen. Bár fontos számára, hogy minél közelebb érezze magához a párját, mégis szereti elkerülni azt, hogy szembe kelljen néznie a hibás döntései következményeivel. A Rák kerüli az egyéjszakás kalandokat. Ha kapcsolatban él, akkor a párjával mindig megteszi a szükséges óvintézkedéseket.

1. A Kos: Jellemző rá, hogy szeret kockáztatni, de nem a szexben. Ő csak akkor fekszik le valakivel, ha védekeznek.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló