Soha nem találták meg Arthur „Buddy” Schumacher gyilkosátÁldozatok, akiknek családja soha nem tudta meg, hogy ki ölte meg a szerettüket.Arthur „Buddy” Schumacher: A 8 éves, élénk és boldog Arthur „Buddy” Schumacher a lincolni általános iskolában tanult a Wisconsinban található Wiswatosában. A kisfiúnak sok barátja volt. 1925. július 24-én a szomszédjában élő fiúval úgy döntöttek, hogy elmennek a közeli tóhoz úszni, ezért felszálltak egy tehervonatra. Ekkor látták utoljára életben Buddy-t. A rendőrség és az önkéntesek egy hét után találták meg a fiú holttestét. Buddy gyilkosa soha nem lett meg.

Elaine Nix: 1999-ben a 18 éves, Georgiában élő Elaine Nix szinte minden nap felhívta a Clevelandben élő barátját, Billy-t. A túl magad telefonszámla miatt Elaine édesanyja letiltotta a távolsági hívásokat, és közölte a lányával, hogy más módszert kell kitalálnia a kapcsolattartásra.

Elaine elment a Zack élelmiszerüzletbe, hogy onnan telefonáljon, ugyanis az sokkal olcsóbb volt. A pár új rutinja úgy nézett ki, hogy Elaine este 11 órakor felhívta a barátját, akivel nagyjából egy órát beszélgettek, aztán hazament.

1999. szeptember 20-án azonban nem ez történt. Másnap a szülők keresni kezdték a lányukat, akinek autóját, benne a kulccsal a Zack bolt parkolójában találták. A lány édesanyja hazavitte az autót, amivel tönkretette a lehetséges bizonyítékokat. Kilenc hónappal Elaine eltűnése után egy meg nem nevezett személy felfedezte a lány meztelen holttestét, ami egy fa alatt feküdt.

Az előrehaladott bomlás miatt nem lehetett pontosan meghatározni a halál hivatalos okát. A bizonyítékok hiánya miatt soha nem kapták el Elaine gyilkosát.

Don Henry és Kevin Ives: 1987. augusztus 23-án egy tehervonat haladt át az arkansasi Alexanderen, amikor a vezető két testet látott a síneken. Próbált fékezni, de így is kárt tett a maradványokban. A vizsgálat kiderítette, hogy az áldozatok a 16 éves Don Henry és a 17 éves Kevin Ives. A hatóság eleinte azt gyanította, hogy a két fiú marihuána hatása miatt elaludt a vasúti pályán.

A gyerekek szülei azonban követelték a boncolás megismétlését. Ennek köszönhetően egy patológus szúrás nyomait találta Don Henry testén, Kevin Ives koponyáját pedig egy vadászpuska törhette be. A rendőrség minden gyanút kivizsgált, de minden nyom zsákutcába vezetett.

Zigmund Adamski: 1980 júniusában hagyta el az otthonát a Wakefield közeli Tingley-ben az 56 éves Zigmund Adamski, aki soha többé nem tért vissza. A férfi holttestét öt nappal később találták meg Todmordenben, ahol egy szénhalom tetején hevert öltönyben, ing nélkül. Az órája és a pénztárcája is eltűnt.

Zigmund fején, nyakán és hátul a vállain égési sérüléseket találtak, de ezek okaira senki sem jött rá. A törvényszéki szakértők vizsgálatából kiderült, hogy valamiféle kenőcsöt kentek az égési sebekre, ám annak fajtáját nem tudták megállapítani. A hatóság soha nem találta meg Zigmund gyilkosát.

Jenny Low Chang: A San Francisco Állami Egyetemre járt a 19 éves Jenny Low Chang 1977-ben. A lány szorgalmasan tanult, sokszor a könyvtár alagsorában, ahova szeptember 11-én, délután 6 órakor is elindult.

Jenny szobatársa másnap jelentette az eltűnését. Három órával később az egyik professzor felfedezte Jenny meztelen holttestét a negyedik emeleti olvasóteremben. A vizsgálat során kiderült, hogy valaki kinyitotta a zárt olvasótermet a lánynak. Ezt az iskolaszemélyzet 200 tagja és 1200 diák tehette meg, ám ennek ellenére a rendőrök csak a kampusz biztonsági őrét és egy diákot hallgattak ki. Végül senkit sem tartóztattak le Jenny megölése ügyében.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló