Így viselkedhetnek a csillagjegyek, ha karanténba kerülnek!Rád vajon mi jellemző?2020-ban hozzá vagyunk szokva, hogy oda megyünk, ahova akarunk, és akkor, amikor akarunk. Csakhogy most itt van ez a láthatatlan ellenség, az új koronavírus, ami miatt arra kérnek minket, hogy csak akkor menjünk el otthonról, ha nagyon muszáj.

Felelősségteljes, gondolkodni képes emberként tudjuk, hogy a mi érdekünk, hogy egy kicsit visszafogjuk magunkat, hogy önként válasszuk az otthonmaradást, legyen ez bármilyen nehéz, főleg azok számára, akiknek lételemük a társasági élet, a szórakozás, az utazás, vagy akár a plázás.

Általánosságban elmondható, hogy az (ön)karantént mindenki nehezen viseli, de az, hogy a csillagjegyekre mi lehet jellemző, kiderül a karanténhoroszkópból.

Kos: Ha a folyton aktív, kihívásokat és újdonságokat kereső Kost karanténba zárnák, akkor várható, hogy mindenkivel összeveszne, hiszen a Kost bezárni és korlátozni a világ legnagyobb gonoszsága lenne.

Bika: A Bika imád otthon ülni, így neki semmi problémája nem lenne azzal, ha karanténba zárják, hiszen így végre kedvére lustálkodhat. Mivel igazi hedonista, rajong a finom ételekért és italokért, ezért a karantén idején kedvére ehetne, ihatna, jól szórakozhatna.

Ikrek: Az Ikrek is egy olyan csillagjegy, akit veszélyes bezárni, de addig nincs baj, amíg nem veszti el a kapcsolatát a külvilággal, ezért abban az esetben, ha karanténba kerülne, akkor állandóan csetelne, telefonálna. Ha elszállna a net, vagy lemerülne a telefonja, akkor kínjában postagalambot röptetni.

Rák: A legérzelmesebb csillagjegy képviselője tragédiaként fogná fel, hogy karanténba került. Ő még a nekrológját is képes lenne megírni és minden szerettétől könnyes búcsút venne.

Oroszlán: Tekintve, hogy mennyire szereti a figyelmet, így nem csoda, hogy az Oroszlán puccba vágná magát és készítene egy csodás szelfit, amivel bejelentené, hogy karanténba került.

Szűz: A tisztaság- és rendmániás Szűz nem láblógatással töltené az időt, ha karanténba kerülne, hanem fogná magát, selejtezne, alaposan kitakarítaná az otthonát, és még a szekrények mögött is leszámolna a porcicákkal.

Mérleg: Míg mások őrült módjára keresik az arcmaszkokat, addig a karanténba került, szépségért rajongó Mérleg a szépségápolásról álmodozna.


Skorpió: A legszenvedélyesebb csillagjegy képviselője szexszel töltené a karantént, mert szerinte, ha itt a vég, akkor legalább a csúcson távozzon.

Nyilas: Az új koronavírus-járvány valószínűleg a Nyilast viseli meg a legjobban, hiszen imád utazni. Ha úgy alakulna, hogy ő is karanténba kerül, akkor se tétlenkedne, hanem lenyomna 200 fekvőtámaszt és 500 felülést, ha már nincs jobb dolga.

Bak: A Bak nem hagyja magát! Rajta aztán nem foghat ki semmiféle jöttment vírus! Ő karanténban sem pihenne, hanem egy világmegváltó akcióterven dolgozna.

Vízöntő: A Vízöntő soha nem csinálja azt, amit mondanak neki, mindig megy a saját feje után, ezért abban az esetben, ha karanténba kerülne, akkor összekötné a lepedőket, vagy szétszerelné a szellőzőrendszert és megpróbálna megszökni.

Halak: A fél életét álomvilágban töltő Halak biztos, hogy elmenekülne a valóság elől, ha karanténba zárnák. Ő végigaludná az egészet, és csak akkor kelne fel, ha véget ért a krízis.

(Forrás: menoke.cafeblog.hu)

Ajánló

Ajánló