Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ezek a csillagjegyek könnyedén átvészelik a hetet!

Kos: Kosként végre újra önmagad lehetsz, hiszen a héten a Nap belép a jegyedbe, ezzel pedig elkezdődik a saját hónapod. Ez egyfelől azt jelenti, hogy közeledik a szülinapod, másfelől az élet urának érezheted magad, ráadásul rálépsz a siker útjára. Kosként megmártózhatsz az elismerésben, rengeteg hálát és szeretetet kapsz, amire most igazán nagy szükséged van.

Oroszlán: Eleget tettél az elmúlt időszak megpróbáltatásainak. Az ezért járó jutalmat a héten bezsebelheted. Emellett a hangulatod is napról napra jobb lesz, végre visszanyered az igazi erődet és visszatalálsz önmagadhoz.

Ismét a szerethető, pozitív arcodat mutatod a világ felé, és bizakodva tekinthetsz a jövődre és a lehetőségeidre. Abban az esetben, ha ehhez támad kedved, akkor elkezdhetsz egy neked tetsző tanfolyamot, de otthon is tanulhatsz.

Nyilas: Valami egészen különlegeset hozhatsz a felszínre magadból a héten, ugyanis Nyilasként azt veheted észre, hogy egyre több inspirációt kapsz, egyre inkább előtérbe kerül a kreatív éned. Erre nagy szükséged is lesz ahhoz, hogy képes legyél egyedül megtalálni a választ és a megoldást a különféle problémáidra.

Ha van párod, akkor örömteli és izgalmas pillanatok várnak rád a napokban. A kedveseddel minden bizonnyal egymásra találtok, hiszen ebben a helyzetben az eddiginél is nagyobb szükségetek lesz egymás támogatására.

Nyilas jegyed miatt biztos, hogy meglátsz minden jót abban, amit a mostani helyzet hoz. Az optimizmusod rengeteget segít a környezetednek, ez pedig a te lelkedet is feltölti.

Ennek a három csillagjegynek nincs jó hete!

Bika: Bika jegyed miatt jellemző rád, hogy olykor nehezedre esik szembenézned önmagaddal, ám ezen a héten kénytelen leszel ezt megtenni. Most ne bosszankodj, ne idegeskedj, hanem inkább adj időt magadnak arra, hogy leülj és tudatosan odafigyelj arra, hogy valójában mit érzel.

Vizsgáld meg, hogy mi okozhatja ezeket az érzéseket benned, mitől félsz a legjobban! Elhiheted, hogy attól csak sokkal kimerültebb leszel, ha elnyomod magadban az érzéseidet. A héten fogj fel kihívásként mindent, ami veled történik, tekintsd ezt olyan célnak, aminek megoldására és kezelésére képes vagy. Hidd el, sikerülni fog!

Szűz: A csillagjegyed alapján azért nem lesz könnyű heted, mert teljes átalakulást tapasztalhatsz. Az igazán mély átalakulások mindig bonyolultak, viszont annál mélyebb tapasztalatokkal tesznek gazdagabbá.

A napokban fel kell ismerned, hogy mi mindenre nincs már szükséged, aztán el kell engedned ezeket! A héten minél mélyebbre kerülsz a lelkedben, annál magasabbra emelkedhetsz fel, és végül úgy születhetsz újjá, ahogy a hamvaiból feltámadó főnixmadár.

Minden változással egyre erősebbé és bölcsebbé válsz, ám ez csak azt követően történhet meg, hogy rájöttél arra, hogy mit és hogyan változtatsz meg, mit engedsz el és milyen újdonságokat iktatsz be az életedbe. A héten ez a legfontosabb feladatod!

Bak: Olyan érzelmi hullámvasútra számíthatsz, aminek irányítására és kézben tartására nem leszel képes. Emiatt ne ess kétségbe, hanem inkább arra koncentrálj, hogy nincs veled semmi baj! Ez a hét egy ilyen időszak, amit nem tudsz elkerülni, muszáj megélned. Bakként be kell látnod, hogy te sem vagy robot, neked is emberi érzéseid vannak, aminek elrejtésére semmi szükség.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló