A csillagjegyek nagy rangsoraKi a legbizonytalanabb és ki a legmagabiztosabb?12. Szűz: A Szűzről kijelenthető, hogy ő a legbizonytalanabb csillagjegy, aki számára rémálom, ha butának, ügyetlennek vagy nem elég jónak nevezik. Fél másoknak megmutatni a gyengeségeit, a hibáit, ezért eleinte a beszélgetéseket is kerüli.

11. Vízöntő: A perfekcionista Vízöntő folyton azt akarja mutatni másoknak, hogy milyen csodás az élete, de valójában nincs teljesen megelégedve vele. Ő azt akarja, hogy az emberek azt gondolják, hogy körülötte minden a lehető legnagyobb rendben van. A Vízöntő esetében a bókok segítenek elviselni a bizonytalanságát.

10. Rák: A Rák tulajdonképpen mimóza, aki lelkileg könnyen sérül. Ha a világgal kölcsönhatásba kerül, akkor rendkívül érzékeny és sebezhető. Általában sokat remél az emberektől. Ha csalódik, akkor igazán elkedvetlenedik.

9. Ikrek: Az Ikrek imádja az embereket és utálja azt a gondolatot, hogy valahonnan kitúrják, ezért mindent megtesz, hogy benne maradhasson a körben. Ha például nem nyeri el a tetszését valaki ruhája, akkor is megdicséri, hogy jó pontot szerezzen az illetőnél. Az Ikrek sokszor nem meri megmutatni az igazi személyiségét, nehogy amiatt utasítsák el.

8. Mérleg: Mindegy, hogy baráttól vagy idegentől kapta, a Mérlegnek szüksége van a bókokra. Ő annyira bizonytalan, hogy képes idegenekkel kapcsolatba lépni a közösségi oldalakon, csak azért, hogy dicséretekkel halmozzák el.

7. Bika: A Bikáról elmondható, hogy sokszor túlságosan erőlködik, hogy okosnak tűnjön, ugyanis ő ezzel takargatja a bizonytalanságát. A Bikának folyton szüksége van a visszacsatolásra, a környezete igazolására a képességeivel kapcsolatosan. Ha ezt megkapja, akkor jól érzi magát a bőrében.

6. Kos: A Kosra jellemző, hogy szarkazmussal próbálja elrejteni a bizonytalanságát. Ő soha nem fedi fel magát senkinek. Nem hagyja, hogy sebezhetőnek és gyengének lássák. Emellett nem akarja azt hallgatni, hogy mások mit gondolnak róla.

5. Halak: A Halakról elmondható, hogy akad némi problémája az önbizalmával, ám az, aki találkozik vele, ezt meg nem mondaná róla. Optimistának, barátságosnak mutatja magát, az életéről bármikor szívesen mesél, és a kevésbé kellemes részeket sem szégyelli. Amikor azonban egyedül van, akkor sokszor azon merenghet, hogy minden rendben van-e vele, és mások milyen véleménnyel lehetnek róla.

 

4. Nyilas: A Nyilasra jellemző, hogy az utálóit sokkal jobban sajnálja, mint amennyire foglalkozik a véleményükkel. Nagyon jól tudja, hogy az, aki nem kedveli őt, annak a helyzete sokkal rosszabb annál, mint mutatja. A Nyilas teljes békében él önmagával, ha pedig kritika éri, akkor bármikor és bárkinek visszavág.

3. Bak: A Bak nagyon jól tudja, hogy jóképű, szép, okos teremtés, aki nem szeret elvegyülni. Nem érdekli, ha valaki nem zeng ódákat róla, vagy nem fogadja el. Ő továbbra is saját magára fog összpontosítani, valamint arra, hogy jól érezze magát a bőrében.

2. Skorpió: A Skorpió elképesztően nárcisztikus csillagjegy, akit a legkevésbé sem érdekel, hogy mások milyen véleménnyel vannak róla. Ő tisztában van a hibáival, amiket büszkén vállal. Ha valaki nem kedveli, akkor azt nem veszi zokon, mert neki az számít, hogy önmagát szeresse.

1. Oroszlán: A büszkeségéről híres Oroszlán nevezhető a legmagabiztosabb csillagjegynek. Ő tisztában van azzal, hogy mit akar az élettől, valamint tudja, hogy az, amit tesz, az úgy van jól. Az Oroszlán soha nem tudná beérni kevesebbel. Aki alábecsüli, azt nem veszi figyelembe és távozik.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló