Őszinte horoszkópA csillagjegyed keményen megmondja, hogy mi az, amin változtatnod kellene.Kos: Az igazság az, hogy nézni is szörnyű, hogy milyen szétszórt és rendetlen vagy! Kapd már össze magad és tégy rendet az életedben! Az sem ártana, ha sokkal jobban megválogatnád, hogy a jövőben kivel tartod a kapcsolatot!

Bika: Nem gondolod, hogy ideje lenne végre túltenned magad a múlton? A hozzáállásodon is változtathatnál, mert a makacssággal és a ragaszkodással soha nem fogsz előrébb jutni az életben!

Jobb, ha tudod, hogy a környezeted nagyon unja az állandó vitákat. Vedd észre, hogy az idő eljárt fölötted! Haladj végre a korral, és ne ess folyton ugyanazokba a hibákba!

Ikrek: Most komolyan, mi a baj már megint? Miért nem találod a helyedet? Törődj bele, hogy a változások akkor is jönnek, ha nem akarsz változtatni! Ez van, fogadd el! Bőven elég, hogy te nem látod a kiutat, nem kell még a többieket is összezavarnod. Szedd össze magad!

Rák: Most már igazán észrevehetnéd, hogy mennyire kimerítő, hogy állandóan változik a hangulatod. Ne lepődj meg, ha egy idő után mindenki kerül, hiszen ezt éred el a folyamatos panaszkodásoddal!

Nézz szembe a ténnyel, hogy a változások az élet velejárói! Ha optimistán tekintesz előre, akkor az életed sokkal jobb lesz.

Oroszlán: Vajon tényleg tudod, hogy mit akarsz valójában? Ha nem, akkor most már jó lenne, ha eldöntenéd, mert az állandó huzavona nemcsak a másik fél életét nehezíti meg, hanem a sajátodét is! Használd végre azt a híres bátorságodat, és döntsd el végre, hogy valójában mit akarsz!

Szűz: Hidd el, hogy rendkívül idegesítő azt látni, ahogy másokat és saját magadat kínzod a maximalizmusra való törekvéseddel! Abban is biztos lehetsz, hogy a célodat soha nem fogod elérni azzal, hogy folyton másokat kritizálsz. Ezzel csak azt éred el, hogy jól magadra hagynak. Biztos ezt akarod?

Mérleg: Fogadd végre el, hogy amíg másoktól függsz, addig soha nem találhatsz önmagadra! Ha tetszik, ha nem, muszáj egyedül döntened! Ugye te is utálnád, ha mindenki kisgyerekként kezelne? Ha nem állsz a sarkadra, akkor ne lepődj meg, ha ez történik!

Skorpió: Elképesztő tehetséged van ahhoz, hogy vitát és veszekedést generálj, aztán vérig sértődj. Sokkal jobban tennéd, ha önmagad és a kapcsolataid rombolása helyett a pozitív tulajdonságaidra fektetnéd a hangsúlyt. Hidd el, hogy minél előbb változtatsz, annál jobb lesz!

Nyilas: Mégis mi alapján hiszed azt, hogy mindig jót teszel másokkal, és miért gondolod, hogy mindig mindenben neked van igazad? Vedd végre észre, hogy milyen idegesítő, hogy mindenbe beleütöd az orrod! Ha nem akarsz mások agyára menni, akkor azonnal fogd vissza magad!

Bak: Jól tennéd, ha a kiállhatatlan viselkedésed helyett megpróbálnál lazítani. Miért gondolod, hogy neked állandóan dolgoznod kell? Miért nem vagy hajlandó pihenni? Minek erőlteted a jókedvet, amikor valójában sírni szeretnél? Lásd be végre, hogy az őszinteség az, amivel sokkal többre mennél!

Vízöntő: Vedd végre észre, hogy hiába szeretnéd, te sem tehetsz meg mindent az életben! A szabályok rád is vonatkoznak, és mindegy, hogy mennyire nem tetszenek, nem bújhatsz ki alóluk! Az asztrológusok szerint a tied az egyik legintelligensebb csillagjegy. Nem gondolod, hogy ideje lenne úgy is viselkedned?

Halak: Áruld el, mégis kinek kellene helyetted vállalnia a felelősséget? Minden, amit teszel, mondasz egyedül a te dolgod, te felelsz érte! Fejezd be a kifogások gyártását és a nyafogást, amire senki sem kíváncsi. Állj végre a sarkadra!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló