Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ez a három csillagjegy pompásan érzi magát a héten!

Kos: A bolygók minden erejükkel támogatnak a héten. Ezekben a napokban semmi sem állíthat meg abban, hogy megvalósítsd mindazt, amit a fejedbe vettél. Minden bizonnyal rendkívüli ötletekkel van tele a fejed, és azt is konkrétan tudod, hogy ezek közül melyikbe érdemes energiát fektetned. Ha hatalmadban állna, akkor egyedül változtatnád meg az egész világot, és örömöt vinnél az emberek szívébe, hogy ugyanazt érezzék, amit te.

Ikrek: A héten a Vénusz hatásának köszönheted, hogy igazán szépnek és ragyogónak érzed magad. Engedd el végre a kétségeket, a bizonytalanságot, és erősítsd meg az önbizalmadat! Mostantól azt veheted észre magadon, hogy egyre pozitívabb a kisugárzásod, amire rengetegen fel fognak figyelni, és sokan kezdik keresni a társaságodat. Ha ezt személyesen nem tehetik meg, akkor telefonon vagy interneten fogják.

A héten bátran engedd meg magadnak az igazi szépséget, a boldogságot és légy nyitott a szerelemre! Mindezt megérdemled, ahogy azt is, hogy végre elfogadd és szeresd önmagadat! Ha párt keresel, akkor a napokban bármi megtörténhet.

Vízöntő: Mivel a Mars és a Szaturnusz a Vízöntőbe lépett, ezért a héten olyan aktív, energikus és kitartó lehetsz, hogy talán magadra sem ismersz. Legyen bármi, amire titkon vágysz, amit szeretnél megvalósítani, most hatalmas lendületed és energiád lesz hozzá.

A héten nem csupán tetterősnek érzed magad, hiszen visszatér a régi hangulatod és optimizmusod is, amire neked és a környezetednek is nagy szüksége van. A napokban fáradhatatlanul teszed a dolgod, amivel másokat motiválhatsz. Olyanokat, akiknek szintén szükségük van a lelkesedésre és az inspirációra.

Ez a három csillagjegy megszenvedi ezt a hetet!

Bika: Ha Bika a csillagjegyed, akkor a héten rá kell jönnöd arra, hogy abban az esetben, ha nem a jó dolgokra koncentrálsz, akkor egyfelől belekerülsz egy negatív spirálba, másfelől az önbeteljesítő „jóslataid” valóra fognak válni.

A saját érdekedben próbáld minél előbb elkergetni az elmédből a félelemmel, szorongással teli gondolatokat, mert azokkal csak ártasz magadnak! Amint azon kapod magad, hogy megint csak a negatívra koncentrálsz, kezdj figyelni a légzésedre, lazíts, ahogy csak tudsz, és igyekezz a jóra és szépre összpontosítani!

Rák: Rák jegyed alapján a héten úgy érezheted, hogy nincs senki, aki megértene, és teljesen magadra maradtál. Ez azonban valójában annak tudható be, hogy te távolodtál el a külvilágtól és a többi embertől.

Igaz, a jelenlegi helyzetben ez a legokosabb, amit tehetsz az egészséged megőrzése érdekében. Ugyanakkor az egyedüllétre gondolj másként, hiszen a magány és az egyedüllét között hatalmas a különbség!

Koncentrálj inkább arra, hogy most bőven jut időd saját magadra! Meditálj, lazíts és próbáld megélni az igazi spiritualitást! Ne tépelődj azon, hogy nem érintkezhetsz a szeretteiddel, hanem inkább azzal foglalkozz, hogy mi mindent hozhatsz ki ebből a helyzetből!

Szűz: A változás mindig nehéz, de olyan életszakaszhoz érkeztél a héten, ahol ez szükségszerű. Ahogy telik és múlik az idő, úgy válik nagyon sok minden feleslegessé az életedben. Legyen szó munkáról, kapcsolatról, vagy bármi másról, nem könnyű elválni attól, ami már nem szolgál téged, de ezt muszáj megtenned.

Kapkodnod ugyanakkor nem kell! Csak haladj nyugodtan, ne hozz fájdalmas döntéseket, mert a héten minden esemény a maga rendje és módja szerint fog lezajlani az életedben.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló