Milyen alvók a csillagjegyek?Kinek megy könnyen, kinek megy nehezen az elalvás?Kos: Nehezen alszik el, hiszen állandóan azon gondolkodik, hogy mi legyen a következő nagy dolog, amit véghez visz. Abban az esetben, ha a Kos nem tudja hatékonyan felhasználni az energiáit, akkor azzal álmatlan éjszakákat okoz magának.

Bika: Szeret szundikálni, valamint ébredés után néhány percet vagy órát heverészni az ágyban, ha erre van ideje. Az is jellemző rá, hogy szereti minél kényelmesebb és ízlésesebb környezetben tölteni az idejét. A Bika hálószobája a nyugalom, béke és a romantika színtere.

Ikrek: Az alvási szokásai kifejezetten zűrzavarosak. Ha úgy érzi, hogy valami megszokottá vált, akkor azon nyomban változtatni akar, tehát esetében semmi sincs kőbe vésve. Képes az éjszaka közepén üzenetet küldeni, nehezére esik lefeküdni, nehezen alszik el és éjjelente gyakran felébred.

Rák: Alvási szokásai ugyanúgy ingadoznak, ahogy a hangulata, ugyanis az érzelmei befolyásolják a pihenését. Amikor nyugodt, akkor nincs problémája az alvással. Ha zaklatott, akkor egész éjjel forgolódik az ágyban.

Oroszlán: Szeret szundikálni, későn kelni és a lustálkodás sem áll távol tőle. Mindennek az oka az, hogy keményen dolgozik azért, hogy ő álljon a figyelem középpontjába. Az, hogy reflektorfényben legyen, fárasztó tevékenység. Emellett az Oroszlán azért is szeret sokat aludni, mert úgy véli, ez segít neki abban, hogy vonzó maradjon.

Szűz: Szeret mindent átgondolni és elemezni, éppen ezért sok alvásra lenne szüksége, ám mégis ő az egyik legrosszabb alvó. Az álmatlansága oka az, hogy folyton gondolkodik, nem tud kilépni a mókuskerékből. Mivel a Szűz a természetesség híve, ezért gyógynövény teákkal próbálja elősegíteni az alvást.

Mérleg: Szereti élvezni az életet, de az alvásnak is megadja a módját, vagyis érezze bármilyen jól magát egy buliban, mégis időben hazamegy, hogy a jól megérdemelt pihenéssel töltse az idejét. Ugyanakkor jobban szeret mással aludni, ami elsősorban az aktuális szerelmét jelenti.

Skorpió: Jellemző rá, hogy éjjelente órákig bámulja a plafont, mert retteg, hogy rémálmai lesznek. A későn fekvő Skorpió soha nem lesz képes a korán kelésre.

Nyilas: Általában olyan dolgok érdeklik, amelyeket nehéz elérni. Számára fontos az inspiráció, ami miatt képes késő estig ébren maradni, hogy az interneten újabb ötleteket gyűjtsön. A Nyilas életében nem az alvás a legfontosabb dolog, aminek következményeivel másnap reggel szembesül.

Bak: Jól tudja, hogy hogyan, mikor és hol szeretne aludni, éppen ezért, ha ezen tényezők közül valamelyik nem teljesül, akkor nyugtalanul alszik. Jellemző rá, hogy makacs, görcsösen ragaszkodik a számára fontos dolgokhoz a munkájában és a párkapcsolatában is.

Éjjelente hajlamos sokat idegeskedni és szorongani, de amikor úgy ítéli meg, hogy az életében minden rendben van, akkor nyugodtan alszik.

Vízöntő: Folyton a jövőn töpreng, és úgy érzi, hogy a gondolatai alapvetően helytállóak. Jellemző rá, hogy mindig gondolkodik valamin, ezért az alvás számára nem élvezet, hanem szükséglet. A Vízöntő nem tartozik a jó alvók közé, ugyanis hajlamos úgy dönteni, hogy nem pazarolja pihenésre az idejét, hanem inkább folytatja, amibe belevágott.

Halak: Kimondottan hajlamos a lustálkodásra, sokkal többet alszik, mint a csillagjegyek többsége. A Halak úgy gondolja, hogy az alvással, álmodozással kiszakadhat a valóságból, tehát nem csoda, hogy reggel úgy kell kiráncigálni az ágyból.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló