Három csillagjegy érzi meg a legjobban az áprilisi pink telihold hatásátKiket érint különösen érzékenyen az égi jelenség?Könnyen lehet, hogy a szerdai telihold talán az esztendő legerősebb holdja, amit szuperholdnak is neveznek, és rendkívül különleges jelenség a rózsaszín „fátyollal bevonva”. Ugyanakkor nemcsak a látvány miatt érdekes az április pink telihold, hanem azért, mert ennek ellentétes hatásait mindenki meg fogja érezni.

Ennek oka az, hogy a Hold a harmóniára, párkapcsolatra és kompromisszumokra törekvő Mérlegben járva szembekerül a harcias, határozott és kezdeményező Kosban álló Nappal. Ezt az égi esemény mindenkire hatást gyakorol, de három csillagjegy különösen intenzíven éli meg.

Íme, hogy mely csillagjegyek érzik meg a leginkább az áprilisi pink teliholdat!

Halak: A lezárás és az elengedés olyan feladatok, amelyek senkinek sem könnyűek, de neked különösen nem az, de az áprilisi pink telihold éppen abban lesz a segítségedre, hogy elengedj mindent, amire már biztos, hogy nincs semmi szükséged az életedben.

Halak jegyűként végre leszámolhatsz a rossz szokásokkal, de a munkádat is elengedheted, ha az értelmetlenné vált. Ugyanígy megszakíthatod a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik csak akadályoznak, visszahúznak.

Használd ki az áprilisi pink telihold hatását szerdán arra, hogy próbáld meglátni és átgondolni mindazt, amibe túlságosan beleragadtál, mert ezektől kellene megszabadulnod, és új életet kezdenek.

Az áprilisi pink telihold ki fog húzni ezekből, de sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne, ha erre nem az élet kényszerítene rá, hanem te döntenél úgy, hogy a saját boldogságod érdekében, megteszed.

Skorpió: A tudattalanodra fog rendkívül erős hatást gyakorolni az áprilisi pink telihold, aminek elképesztően intenzív energiája miatt egyfelől hajlamos lehetsz mindent túlgondolni, másfelől túlérzékenységgel reagálhatsz mindenre.

Skorpióként számítanod kell arra, hogy szerdán nehezen fogsz koncentrálni a tennivalóidra, éppen ezért, ha teheted, akkor inkább csak magadra figyelj. Ha érzed, hogy feltörnek az érzelmeid, akkor tudatosan végy néhány mély lélegzetet és próbáld megnyugtatni a lelkedet!

Emellett azzal is sokat segíthetsz magadon, ha minél többet meditálsz és relaxálsz. Azt se feledd, hogy minél jobban eluralkodik rajtad a félelem, annál inkább szükséged lesz a pozitív gondolkodásra. Hamar túl leszel az áprilisi pink telihold hatásán, de addig is légy optimista, mert akkor könnyebben át fogod vészelni ezt az égi hatást!

Rák: Szerdán az otthonod és a családi életed terén számíthatsz konfliktusokra. Mivel Rákként számodra ez a legfontosabb életterület, ezért próbálj a lehető legtürelmesebb lenni, valamint semmit se vegyél a szívedre!

Az áprilisi pink telihold miatt bizonytalannak érezheted magad, és félelem keríthet a hatalmába. Nem kizárt, hogy szerdán nagyon erős vágyat fogsz érezni a nyugalomra, a fizikai és lelki biztonságra.

Ez az érzés azonban csak a lelkedben létezik, mert a szeretteid és a külvilág támogat téged. A legjobb, amit tehetsz az, ha odafigyelsz a lelkedre, a belső hangodra, valamint lesz bátorságod arra, hogy a szeretteid támogatását kérd. A telihold hatása lassan el fog múlni, húsvétra pedig már sokkal jobban érezheted magad a bőrödben.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló