Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ennek a három csillagjegynek ragyogóan szép a hete!

Kos: Elképesztően energikus és magabiztos vagy, éppen ezért hozd ki magadból a lehető legtöbbet! Semmi szükséged sem lesz mások visszaigazolásra, biztatására, mert enélkül is tudod, hogy milyen remek, szerethető személy vagy. Most inkább pont, hogy a te energiádra és pozitív kisugárzásodra lesz szüksége másoknak.

A szerdai telihold remek lehetőséget ad neked, hogy elengedj mindent, amire már semmi szükséged az életben. Emellett a Merkúr abban fog segíteni, hogy következesen és határozottan kimondd, amit gondolsz.

Ikrek: Azt veheted észre a héten, hogy kedved támad a művészetekhez és megnő a szépség iránti vágyad. Mindezt a Vénusz bolygó hatásának köszönheted, ahogy azt is, hogy az eddiginél sokkal szebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad.

Engedd szabadon a benned rejlő művészt! Ha máshogy nem, akkor legalább fess tojásokat húsvétra. Hidd el, hogy ez is léleksimogató élmény lesz! Belül egyre boldogabbnak érezheted magad, ráadásul örömmel és pozitívan állhatsz hozzá önmagadhoz, az élethez és a lehetőségeidhez.

A héten az igazi örömök keresése lesz a legjobb és legtöbb, amire törekedhetsz. Figyeld a szépet és a jót, mert ebből sokkal több van az életedben, mint azt gyanítod!

Mérleg: Rengeteg lehetőséged lesz arra a héten, hogy megmutasd, hogy ki vagy valójában, valamint nagyon sok újdonságot is felfedezhetsz magadban. Mindehhez azonban az kell, hogy ne azzal foglalkozz, hogy mi nem vagy!

A változás soha nem könnyű, de érdemes lesz élned ezzel a lehetőséggel a héten, hiszen így bebizonyíthatod magadnak, hogy milyen bátor vagy! A napokban add át magad az örömnek, engedd meg magadnak a elégedettséget, és hozd ki a lehető legtöbbet magadból! A szerdai telihold a felismerésben és az elengedésben lesz a támogatód. A héten mutasd meg az igazi arcodat és szabadítsd fel a lelkedet!

Ennek a három csillagjegynek kemény hete van!

Bika: Nem lesz könnyű rájönni arra, hogy hogyan érzel, hogyan fejezed ki magad a héten, ugyanis úgy tűnhet, mintha nem ugyanazt a nyelvet beszélnéd, mint a környezeted, de az is lehet, hogy egyáltalán nem lesz kedved megszólalni.

Ennek oka, hogy a bolygók heti hatásai miatt a szokottnál mélyebben érzel, spirituálisabban gondolkodsz, amit nem tudsz igazán értelmezni. Most bíznod kell magadban, a tudattalanodban, és abban, hogy a lehető legjobb történik veled a háttérben. Légy türelmes, mert végül mindent meg fogsz érteni és világosan fogsz látni!

Skorpió: Jól tudod, hogy az életben előfordulnak olyan időszakok, amikor az ember egyszerűen nem tudja megfogalmazni, hogy mit és hogyan érez. Ebben az állapotban nehéz megértened saját magadat, hiszen arra sem tudsz rájönni, hogy mit kellene tenned.

Ha a napokban megpróbálod értelmezni, rendezni vagy elemezni az érzéseidet, akkor azzal csak azt érnéd el, hogy még rosszabbul éreznéd magad. Ez azonban nem azt jelenti, hogy felejtsd el az érzelmeket, hanem csak arról van szó, hogy nem kellene mindenkinek megmutatnod azokat.

Halak: Halakként jellemző rád, hogy a problémákkal teli időszakokban kontrollálni akarod a lehetséges következményeket. Valójában azonban ezeket nem tudod és nem is kell irányítanod. A héten egyébként is csak annyit kellene tenned, hogy kineveted a problémákat.

Habár az élet tele van kényelmetlen helyzetekkel, ez mégsem jelenti azt, hogy neked rosszul kell érezned magad miattuk. Most nagyon fontos a pozitív gondolkodás! Higgy abban, hogy minden egyre jobb lesz, főleg akkor, ha sokat nevetsz!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló