Tudd meg, hogy mi zavarhat a hétköznapokban!



Egy holland pszichológuscsoport tesztjéből kiderülhet, hogy mostanában mi nyugtalanít.

Az emberek személyiségéről rengeteg minden mesélhet, így az is, hogy mihez kezdenének bizonyos szituációkban. Ennek alapján az is kiderülhet, hogy mi az erősségük, gyengeségük, de akár az is, hogy mi az, ami mostanában zavarja őket a hétköznapokban.

Ilyen elvet használt egy holland pszichológuscsoport is, aminek tagjai az alapján állítottak össze egy személyiségtesztet, hogy az a hely, ahol nem szívesen tartózkodnál, vagy az az asztal, amelyhez véletlenül sem ülnél le, elárul néhány dolgot a tudatalattidról, például azt, hogy mi zavar a leginkább a hétköznapokban.

Ha kíváncsi vagy, hogy rólad mit mond a teszt, akkor a dolgod csupán annyi, hogy figyelmesen nézd végig az alábbi képet, majd válaszd ki azt az asztalt, amelyikhez egyáltalán nem szeretnél leülni! Ha megvan a döntésed, akkor olvasd el, hogy annak alapján mit gondol rólad a holland pszichológuscsoport!Első asztal: Ha az első asztal az, amelyhez nem szívesen ülnél le, akkor a holland pszichológuscsoport szerint jelenleg stresszes kapcsolatok uralkodnak az életed felett, ezért nincs energiád arra, hogy másokkal foglalkozz.

Most egyedüllétre és fejlődési lehetőségekre lenne a legnagyobb szükséged. Nem kizárt, hogy ennek egyetlen határozott oka van. Ha tudod, hogy ki okozza a feszültségedet, akkor jól tennéd, ha megbeszélnéd a problémát ezzel az illetővel. Bátran tedd szóvá, ha úgy érzed, hogy megbántottak!

Második asztal: Abban az esetben, ha úgy határoztál, hogy a második asztalhoz nem szeretnél leülni, akkor a holland pszichológuscsoport szerint mostanában rengeteg feladatot kaptál, és bármennyire is igyekszel, lassan eléred a tűrőképességed határát.

Nagyon kimerültnek érezheted magad, az egyetlen vágyad pedig csak egy nyugodt hétvége lehet. Elsősorban nem mások segítségére vagy támogatásra van szükséged, hanem a jól megérdemelt pihenésre.

A holland pszichológuscsoport azt tanácsolja, hogy élvezd ki a saját magadra fordított időt, töltődj fel energiával, hogy utána átgondolhasd a fontossági sorrendedet!

Harmadik asztal: Amennyiben úgy érzed, hogy a harmadik asztalhoz biztos, hogy nem ülnél le, akkor a holland pszichológuscsoport szerint mostanában minden zavar téged, viszont nem benned van a hiba. Valójában arról van szó, hogy eddig rózsaszín szemüvegen keresztül nézted a világot, de mostanában kicsit szürke lett minden, és elég pesszimistán gondolkodsz a környezetedről. Habár minden erőddel azon dolgozol, hogy jobbá tedd a világot, ez így sem könnyű feladat, ezért érhető, ha néha levertnek, idegesnek érzed magadat.

Negyedik asztal: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a negyedik asztalhoz nem akarsz leülni, akkor a holland pszichológuscsoport szerint gyakran másokhoz hasonlítod magad, és azt gondolod, hogy mindenki jobb nálad, pedig ez nem igaz.

A holland pszichológuscsoport szerint többet kellene foglalkoznod az önértékeléseddel, és fel kellene hagynod azzal a szokásoddal, hogy másokkal hasonlítod össze magad! Ideje, hogy önmagaddal foglalkozz és szeresd magad! Vedd fel a kapcsolatot a barátaiddal, vagy foglalkozz a hobbiddal, mert elhiheted, hogy megérdemled!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló