Kérj angyali segítségét a járvány idején!Gyújts egy gyertyát, majd mondd el az alábbi imák közül azt, amelyiknek szükségét érzed!Föld angyalának segítő imája: „Légy erős, Föld Angyala! Kérlek, erősítsd meg ezt a bolygót, és győzzétek le az új koronavírus-járványt! Számíthatsz rám, mert segíthetek, még akkor is, ha az erőm nem ér valami sokat, hiszen képes vagyok a szeretetemet küldeni a Földnek, hogy mihamarabb meggyógyuljon a bolygó és azok, akik rajta élnek.

Győzd le minél előbb a járványt, Föld Angyala, mert megtanultuk a leckét és eleget szenvedtünk már! Kérlek, ne engedd, hogy a betegség további pusztítást végezzen! Védj meg minket a bajtól, segíts minket a fény felé! Kérlek, add, hogy napról napra javuljon a helyzet, hogy újra hit és remény szülessen a szívekben! Föld Angyala segíts túlélnünk ezt a válságát! Köszönöm!”

Gábriel angyal erő imája: „Gábriel, az erő és a kitartás arkangyala! Hozzád imádkozom ebben a nehéz és gondterhes időszakban, hogy megkérjelek, adj nekem erőt! Kérlek téged, hogy segíts megküzdenem az előttem tornyosuló nehézségekkel, és add meg nekem, hogy mindenre fel legyek készülve, semmi se érjen meglepetésként!

Kérlek, segíts talpon maradnom, erősnek lennem, még akkor is, ha körülöttem mások gyengék! Emelj fel engem, hogy én is felemelhessek másokat! Kérlek Gábriel, adj erőt ahhoz, hogy elviseljem a bezártságot, hogy leküzdjem a pánikot és meg tudjam nyugtatni a szeretteimet! Segíts nekem Gábriel, adj annyi erőt, amennyit elbírok! Köszönöm!”

Rafael angyal jó egészség imája: „Rafael, az egészség és az életerő arkangyala, hozzád fohászkodom, kérlek, hallgasd meg sóhajom! A szívem csordultig van aggodalommal, mert féltem a saját és a szeretteim egészségét, és rettegek, hogy a napjaink meg vannak számlálva!

Tudom, hogy el fog jönni az a perc, amikor haza kell térnünk, de kérlek, ne most jöjjön el az a pillanat! Kérlek, szüntesd meg az aggodalmaimat és engedd, hogy még hosszú ideig élhessünk a Földön, titeket szolgálva!

Kérlek Rafael, adj nekem és a szeretteimnek jó egészséget, vértezz fel minket a láthatatlan ellenséggel szemben, hogy a testünk és a lelkünk képes legyen szembenézni minden akadállyal! Áldj meg minket, mert béke költözik a szívembe, ha tudom, hogy nem hagysz cserben minket. Köszönöm!”

Cassiel angyal türelem imája: „Cassiel, a vigasz és a türelem angyala, hozzád imádkozom, hogy megkérjelek, nyisd meg előttem a végtelen szeretet és türelem forrását, hogy egy percre se veszítsem el a fejemet!

Kérlek, hogy tartsd tőlem távol a káoszt azzal, hogy nyugalmat hozol a lelkemnek és feltöltesz! Ölelj és vigasztalj meg, mert abban az esetben, ha tudom, hogy mellettem vagy, akkor mindent el tudok viselni.

Kérlek Cassiel, adj nekem több türelmet, megértést, hogy türelmesebb, megértőbb legyek másokkal, mert tudom, hogy erre van szükség ahhoz, hogy együtt átvészeljük a mostani nehéz időszakot. Kérlek segíts Cassiel, hogy végtelen türelemmel közelítsek mások felé! Köszönöm!”

Mihály angyal védelem imája: „Mihály, az Angyalok vezére, a Mennyei seregek vezetője, hozzád imádkozom, hogy megkérjelek, óvj meg bennünket! Kérlek, tárd ki felettünk a szárnyaidat, emeld a pajzsod a magasba, hogy se nekem, se a szeretteimnek ne essen baja!

Kérlek, tartsd tőlünk távol az új koronavírust és a veszélyt! Óvj meg minket a szenvedéstől, a bútól és a bánattól! Kérlek Mihály, gondoskodj mindenkiről, akit szeretek, hogy ne keljen rossz híreket hallanom, valamint attól félnem, hogy mi lesz velük! Vigyázz ránk Mihály arkangyal, köszönöm!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló