Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ezek a csillagjegyek remek hétre számíthatnak!

Bika: A héten egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben. Egyáltalán nem kell szégyellned, hogy a környezeteddel ellentétben, te nem bosszankodsz, hanem képes vagy meglátni a jót, hiszen most ez a legfontosabb! A héten nagy hatással leszel másokra, akiket inspirálhatsz, motiválhatsz.

Szűz: A napokban sokkal optimistábban ítélheted meg a helyzetedet és önmagadat, ami remek lehetőséget teremt az újításra. Attól, hogy most otthon kell töltened a legtöbb idődet, még nem jelenti azt, hogy hagyod kárba veszni az energiádat és a lehetőségeidet.

Rengeteg módszert találhatsz arra, hogy kibontakoztasd önmagad, de új célokat és lehetőségeket is találsz, ráadásul képes leszel kihozni a lehető legtöbbet az aktuális helyzetből. A héten esélyed lesz arra, hogy sokat tanulj és fejlődj.

Bak: Ha eddig nehezen jöttek az inspirációk és ötletek, akkor a héten ezzel nem lesz problémád. Bakként igazán izgalmas lehetőségeket kapsz a napokban, az pedig egyedül rajtad áll, hogy élsz-e ezekkel az esélyekkel.

A jelenlegi nehéz körülmények ellenére elégedett lehetsz magaddal, ráadásul a héten közelebb kerülhetsz a belső gyermeki énedhez. Ha az elmúlt hetekben elhanyagoltad magad, akkor a napokban újra fontossá válik a lelked és a boldogságod. A héten térképezd fel, hogy mennyi öröm rejlik az életedben!

Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod is észre fogja venni, hogy milyen optimista lettél, ugyanis sokkal erősebb lesz a kisugárzásod, és szebbnek fogod látni a jövődet. Mindez jót fog tenni neked.

Ez a három csillagjegy nagyon magányos lesz a héten!

Ikrek: Mint az egyik legtársaságkedvelőbb csillagjegy szülötte, nem meglepő, hogy a te lelked sínyli meg a legjobban a bezártságot. Ikrekként már nagyon várod, hogy végre kimozdulhass otthonról, visszakaphasd az igazi életedet, találkozhass a barátaiddal és a családtagjaiddal.

A héten még úgy sem lesz könnyű a dolgod, hogy a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója, továbbra is támogat. A napokban előfordulhat, hogy kissé depressziósnak érzed magad, befordulsz és negatív gondolataid támadnak.

Ha egy kicsit befelé figyelsz, akkor azzal még jót is teszel magadnak a héten, mert így a lelkedre figyelsz, viszont fontos, hogy eközben próbáld elfogadni a jelenlegi állapotot, valamint bízz abban, hogy nemsokára minden sokkal jobb lesz!

Mérleg: Érzelmileg intenzív időszakra számíthatsz, ám ez most nem boldogságot jelent. Mérlegként tisztában vagy azzal, hogy amikor bezáródik előtted egy ajtó, akkor azonnal nyílik egy másik, ám attól, hogy belépsz az új ajtón, még nem hagyod magad mögött azokat a problémákat, amelyekkel eddig nem néztél szembe.

Ezekben a napokban muszáj erőt találnod magadban ahhoz, hogy átgondold azokat a dolgokat, amelyeket kényelmetlennek és fájdalmasnak tartasz. Többé nem tehetsz úgy, mintha ezek meg sem történtek volna. Élj azzal a lehetőséggel, hogy a héten tisztázhatsz magadban mindent!

Vízöntő: A napokban kénytelen leszel kezelni a családi problémákat, és minden mást, ami ellenérzést vált belőled. Meglehet, hogy érzelmileg sebezhetőnek fogod érezni magadat, és egyáltalán nem fogsz örülni annak, hogy muszáj elfogadnod a korlátokat és a szabályozásokat, mert azok ellen nem tehetsz semmit.

A héten csak annyit tehetsz, hogy figyelsz a szívedre és a családodra. Próbálj egyensúlyt találni, valamint iparkodj tudatosan megszervezni az otthoni környezetet és életet. Vízöntőként igényled a teret és az időt, amit megkapsz, ha kéred.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló