Ilyen problémamegoldó vagy a horoszkóp szerint!Az asztrológia szerint négy kategóriába lehet sorolni a csillagjegyeket a gondok kezelése alapján.Ha problémamegoldásról van szó, akkor észrevehetted, hogy az emberek különbözőképpen állnak hozzá ehhez a feladathoz. Talán te az ösztöneidre hallgatsz, míg például a barátod az észérvek, tapasztalatok alapján keresi a gond kezelésének legjobb módját.

A két út egyformán jó, ugyanis a problémákhoz való hozzáállás nem csak egyféle lehet. Sőt, a horoszkóp szerint négy kategóriába lehet sorolni a csillagjegyeket annak alapján, hogy hogyan állnak hozzá a problémák megoldásához. Íme!

Az ötletelő csillagjegyek: A Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő tartozik az ötletelő csillagjegyek kategóriába. Hármójukról elmondható, hogy ők a leginnovatívabbak, általában remek ötletekkel állnak elő, a kreativitásuk egyedi.

Habár nagyon jól látják a problémák gyökerét, ráadásul ebben ők az elsők, mégis a megoldásban már nem jeleskednek, ezért rászorulnak a cselekvő csillagjegyek segítségére.

A védelmező csillagjegyek: A Kos, az Oroszlán és a Skorpió tartozik védelmező csillagjegyek kategóriájába, ugyanis ők mindig a többiek biztonságát tartják szem előtt. Jellemző rájuk, hogy bármit képesek megtenni a szeretteikért, akiket óvnak, vigyáznak rájuk, nem ritkán úgy, hogy közben a saját testi épségüket is képesek kockára tenni.

Ők mindig hajlandóak kiállni a gyengébbek mellett, született harcosok, győztes típusok, akikre a legjobban igaz, hogy ösztönből cselekszenek.

A cselekvő csillagjegyek: A Bika, a Szűz és a Bak tartozik a cselekvő csillagjegyek közé, akikről elmondható, hogy ők adják a legjobb tanácsokat a többieknek. Róluk az is elmondható, hogy gyakorlatiasak és nagyszerű problémamegoldó képességgel rendelkeznek.

Ugyanakkor ők nemcsak az ötletelésben jók, hanem a cselekvésben is. A Bika, a Szűz és a Bak a tettek embere. Szintén jellemző rájuk, hogy mindig két lábbal állnak a földön, meggondoltak, higgadtak és rendkívül hatékonyak a gondok megoldásában, amiben többnyire sikert érnek el.

A segítő csillagjegyek: Az Ikrek, a Rák és a Halak tartozik a segítő csillagjegyek kategóriájába. Ők hárman rendkívül érzékenyek mások problémáira, méghozzá olyannyira, hogy hajlamosan mások gondjait a sajátjuk elé helyezni.

Jellemzően önzetlenek, nagylelkűek, támogatók és önfeláldozóak. Az Ikrek, a Rák és a Halak esetében ösztönből fakad az adakozás és a figyelem. Mindemellett nagyszerű a szervezőkészségük, aminek köszönhetően profik a segítségnyújtás megszervezésében.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló