Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön a héten!

Bika: A Nap és az Uránusz után a Merkúr is belép a jegyedbe a héten. Ennek hatására, ha korábban nem találtad a megfelelő szavakat, akkor a napokban biztos, hogy nem lesznek kommunikációs problémáid, ugyanis sokkal tisztábban, világosabban és szívből jövően fogsz fogalmazni.

Szűz: Habár Szűzként igencsak szervezett életet élsz, néha mégis szükséged van a változásra. Ha nem is szereted a spontán döntéseket, mégis a héten bátran vigyél izgalmat és újdonságot az életedbe! Mutasd meg, hogy milyen lazán tudsz viselkedni!

A napokban légy nyitott, elfogadó, lépj ki a biztonságos kereteid közül, és ragadj meg minden lehetőséget, amit felkínál neked az élet, mert most csak jó történhet veled, hála a bolygók támogatásának.

Bak: Hihetetlen dolgokra leszel képes a héten, ha Bak a csillagjegyed, ugyanis olyan erő rejlik benned, aminek létezéséről talán nem is tudtál, vagy eddig nem használtad ki ezt a képességedet. Bakként most sokkal optimistábban állhatsz hozzá önmagadhoz és a lehetőségeidhez, mint korábban.

Most a korlátozások ellenére is képes leszel arra, hogy meglásd a jót és az örömöt az életedben, amivel a környezetedet is motiválhatod. A napokban használd a művészvénád, alkoss valami igazán különlegeset, ami lehet zenétől kezdve írásig bármi, hiszen csak a képzeleted szabhat neked határt.

Ha hajlandó leszel kibontakoztatni a benned rejlő csodás képességet, akkor hatalmas meglepetésben lehet részed a héten.

Ezek a csillagjegyek csak keresik magukat ezen a héten!

Ikrek: Sajnos a héten nem számít, hogy mennyire gondolkozol logikusan, és természetedből fakadóan könnyedén veszed az életet, mert most semmi sem fog úgy történni, ahogy azt elképzelted.

Ikrekként a Bika havában még mindig nehéz a dolgod, hiszen most a korábbinál kilátástalanabbnak és bizonytalanabbnak érzel mindent. Ez önmagadra irányítja a figyelmedet, hogy elfogadd és szeresd saját magad minden egyes nap, mert a világon neked kell a legjobban szeretned magad!

A magány és a bizonytalanság idején kizárólag saját magadra számíthatsz. A jelenlegi időszak a befelé figyelés ideje. Ha erre rájössz, akkor mindent sokkal könnyebbnek és egyszerűbbnek fogsz érezni.

Mérleg: Mérlegként a héten el kell fogadnod, hogy képtelenség mindenkinek, ideértve önmagadat is, megfelelni! Fogadd el, hogy te sem tudsz mindenkivel jót tenni! Ez azért fontos, mert a napokban hajlamos leszel teljesen felesleges áldozatokat hozni azért, hogy másoknak jó legyen.

Jobb lenne, ha ehelyett inkább azzal foglalkoznál, hogy te most hogyan érzed magad! Kizárólag rajtad múlik, hogy hajlandó vagy-e elfogadni a tényeket, és változtatsz, még akkor is, ha ezzel valakinek csalódást okozol!

Ismerd fel a hibáidat, és békélj meg magaddal! Mérlegként tudnod kell, hogy ahhoz, hogy valami nagyon jó kezdődjön az életedbe, előtte muszáj lezárnod a régit. A héten ez lesz számodra a legnagyobb felismerés és feladat.

Vízöntő: Vízöntőként rengeteg gyengédségre, figyelemre és szeretetre vágysz a héten. Emellett egyre jobban zavar a bezártság, a korlátok, és valószínű, hogy a családoddal is egyre gyakoribbak az összetűzéseid, ezért számíts arra, hogy a napokban roppant nehéz lesz elkerülnöd a vitákat!

Ha tudatosan odafigyelsz az akadályokra, akkor megtalálod annak a módját, hogy nyugalmat és békét teremts. A feszültség helyett a nyugalmat keresd otthon, és önmagadon kívül a többiekre is figyelj! Add a szeretteidnek ugyanazt, amire te is vágysz.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló